Medlemsförmåner

Som medlem har du tillgång till ett stort antal småföretagsanpassade samt kvalificerade tjänster och förmåner. Allt för att göra ditt företagande bättre enklare och tryggare. Nedan följer en kortare sammanställning av de viktigaste och mest utnyttjade. Du alltid att kontakta vårt medlemskansli på 020-760 761 eller info@ff.se för mer info.

Juridisk rådgivning

Medlemmar i Företagarförbundet Fria Företagare har möjlighet att kostnadsfritt få telefon-rådgivning från Rådgivningspanelen. Våra jurister där har specialistkompetens inom bland annat arbetsrätt, avtalsrätt, bolagsrätt, fastighetsrätt, patent och varumärken och skatter. Den kostnadsfria rådgivningen är tidsbegränsad till 15 minuter och totalt tre gånger per år med frågor som rör företaget. Kontakta medlemskansliet på 020-760 761, val 2, så förmedlar de rätt kontakt.

Partner Försäkringar

Vi har tillsammans med vår försäkringspartner tagit fram specialanpassade försäkringar som gör det tryggare både för ditt företag och för dig som företagare. Du får ett bra skyddsnät om något oförutsätt skulle hända, snabb vård utan ekonomiska bekymmer, mm. Du får möjlighet att teckna dessa försäkringar till mycket förmånliga priser tack vare att vi, via alla våra medlemmar, kan förhandla fram bra gruppförsäkringsvillkor.

Medlemstidningen Fria Företagare

Medlemstidningen speglar vad som händer i småföretagarnas Sverige i aktuella artiklar och ger dig konkreta tips, information, inspiration, omvärldsbevakning och annat som kan hjälpa dig i ditt företagande. Vi granskar även politiker och makthavare samt presenterar konstruktiva förslag till åtgärder för att förbättra Sveriges småföretagarklimat. Tidningen utkommer fyra gånger per år och distribueras bl a även till politiker, kommunkontor och till övrig press i landet.

Här får du lika bra inköpspriser, rabatter och villkor som normalt endast storföretagen har tillgång till från hundratals välkända leverantörer och varumärken via vår samarbetspartner Lessmore. Här är alla dina rabatter samlade på ett ställe. Via enkel inloggning får du din egen inköpscentral och möjlighet till att själv erbjuda 40 000 andra småföretagare dina tjänster eller produkter till rabatterat pris.

Fria Företagare har tecknat nya avtal med Tele2 för fast- och mobiltelefoni. Avtalen bygger på Tele2s populäraste produkter och som medlem i har du extra rabatt på dessa.

Kontorsvaror från Office Depot (Svanströms, Wettergrens och Killbergs) med  35 procent rabatt , egen nettoprislista för medlemmar m.m. Du kan handla på webben, via telefon eller i ngn av de 52 butikerna över hela landet.

I samarbete med Företagarförbundet Fria Företagare och OKQ8, erbjuds du möjligheten att tanka enkelt och förmånligt med OKQ8 Företagskort.

Som medlem får du en en helhetslösning med förmånliga drivmedelsrabatter och därutöver flera andra fördelar hos Shell/ST 1.

SafeSEC! -en investering i företagets säkerhet!

För de flesta företagare är det helt naturligt att teckna sak- och ansvars-försäkringar. Dock kan inte försäkringar skydda ett företag mot allt som kan drabba det. Därför måste företagare ta tag i den egna situationen för att – så långt möjligt – förebygga oönskade händelser.

Medlemsförmåner

Juridisk rådgivning

Kostnadsfri telefonrådgivning från Rådgivningspanelen

Medlemspanelen

Din röst i opinionsarbetet med hjälp av webbenkäter

Medlemstidningen

Medlemstidningen speglar vad som händer i småföretagarnas Sverige

Inköpscentral med mycket fördelaktiga medlemsrabatter

Partner Företag ger ditt företag ett omfattande skydd.

En förmånlig gruppförsäkring, Partner Hälsa.

Tele2 abonnemang och tjänster till rabatterade priser

35% rabatt på rabattberättigat katalogsortiment

Tanka enkelt och förmånligt med OKQ8 Företagskort

Alla ska har råd att skydda sitt företag. Rätt Säkerhet och Trygghet till kraftigt rabatterade priser
N

Mycket förmånligt

Ett medlemskap späckat med småföretagaranpassade medlemstjänster och förmåner. Din egen inköpsavdelning, rådgivning, försäkringspaket och mycket mer.

N

Småföretagen är bra för Sverige

De allra flesta jobben och tillväxten skapas här. Vi driver opinion för att göra det bättre, enklare och tryggare för dem att utvecklas. Bra för småföretagen, bra för Sverige!

N

Av småföretagare, för småföretagare!

Vi fokuserar på de allra minsta företagen, soloföretagare och de med upp till tio anställda. Vi är själva småföretagare och vet hur verkligheten ser ut.