Medlemsförmåner

Som medlem har du tillgång till ett stort antal småföretagsanpassade samt kvalificerade tjänster och förmåner. Allt för att göra ditt företagande bättre enklare och tryggare. Nedan följer en kortare sammanställning av de viktigaste och mest utnyttjade. Du alltid att kontakta vårt medlemskansli på 020-760 761 eller info@ff.se för mer info.

Juridisk rådgivning

Medlemmar i Företagarförbundet har möjlighet att kostnadsfritt få telefon-rådgivning från Rådgivningspanelen. Våra jurister där har specialistkompetens inom bland annat arbetsrätt, avtalsrätt, bolagsrätt, fastighetsrätt, patent och varumärken och skatter. Den kostnadsfria rådgivningen är tidsbegränsad till 15 minuter och totalt tre gånger per år med frågor som rör företaget. Kontakta medlemskansliet på 020-760 761, val 2, så förmedlar de rätt kontakt

Försäkringar - Trygghetspaket

Vi har tillsammans med våra försäkringspartners tagit fram specialanpassade försäkringar som gör det tryggare både för ditt företag och för dig som företagare. Du får ett bra skyddsnät om något oförutsätt skulle hända, snabb vård utan ekonomiska bekymmer, mm. Du får möjlighet att teckna dessa försäkringar till mycket förmånliga priser tack vare att vi, via alla våra medlemmar, kan förhandla fram bra gruppförsäkringsvillkor.

Medlemstidningen Fria Företagare

Medlemstidningen speglar vad som händer i småföretagarnas Sverige i aktuella artiklar och ger dig konkreta tips, information, inspiration, omvärldsbevakning och annat som kan hjälpa dig i ditt företagande. Vi granskar även politiker och makthavare samt presenterar konstruktiva förslag till åtgärder för att förbättra Sveriges småföretagarklimat. Tidningen utkommer fyra gånger per år och distribueras bl a även till politiker, kommunkontor och till övrig press i landet.