Medlemsförmåner

Som medlem har du tillgång till ett stort antal småföretagsanpassade samt kvalificerade tjänster och förmåner. Allt för att göra ditt företagande bättre enklare och tryggare. Nedan följer en kortare sammanställning av de viktigaste och mest utnyttjade. Du alltid att kontakta vårt medlemskansli på 020-760 761 eller info@ff.se för mer info.

Juridisk rådgivning

Medlemmar i Företagarförbundet Fria Företagare har möjlighet att kostnadsfritt få telefon-rådgivning från Rådgivningspanelen. Våra jurister där har specialistkompetens inom bland annat arbetsrätt, avtalsrätt, bolagsrätt, fastighetsrätt, patent och varumärken och skatter. Den kostnadsfria rådgivningen är tidsbegränsad till 15 minuter och totalt tre gånger per år med frågor som rör företaget. Kontakta medlemskansliet på 020-760 761, val 2, så förmedlar de rätt kontakt.

Partner Försäkringar

Vi har tillsammans med vår försäkringspartner tagit fram specialanpassade försäkringar som gör det tryggare både för ditt företag och för dig som företagare. Du får ett bra skyddsnät om något oförutsätt skulle hända, snabb vård utan ekonomiska bekymmer, mm. Du får möjlighet att teckna dessa försäkringar till mycket förmånliga priser tack vare att vi, via alla våra medlemmar, kan förhandla fram bra gruppförsäkringsvillkor.

Medlemstidningen Fria Företagare

Medlemstidningen speglar vad som händer i småföretagarnas Sverige i aktuella artiklar och ger dig konkreta tips, information, inspiration, omvärldsbevakning och annat som kan hjälpa dig i ditt företagande. Vi granskar även politiker och makthavare samt presenterar konstruktiva förslag till åtgärder för att förbättra Sveriges småföretagarklimat. Tidningen utkommer fyra gånger per år och distribueras bl a även till politiker, kommunkontor och till övrig press i landet.

Peugeot upp till 26% rabatt

Peugeot är ett anrikt, väletablerat och stadigt växande bilmärke i Sverige. Modellprogrammet är ett av marknadens bredaste och omfattar såväl person- som transportbilar. Bilförsäljningen i Sverige bedrivs genom ett 70-tal fristående återförsäljare från Malmö i söder till Luleå i norr och servicenätet täcks av ett 90-tal auktoriserade verkstäder.

Preem

Som medlem får du rabatt på drivmedel hos Preem. Rabatten dras på “stolppriset”

Fria Företagare har tecknat nya avtal med Tele2 för fast- och mobiltelefoni. Avtalen bygger på Tele2s populäraste produkter och som medlem i har du extra rabatt på dessa.

Kontorsvaror från Office Depot (Svanströms, Wettergrens och Killbergs) med  35 procent rabatt , egen nettoprislista för medlemmar m.m. Du kan handla på webben, via telefon eller i ngn av de 52 butikerna över hela landet.

I samarbete med Företagarförbundet Fria Företagare och OKQ8, erbjuds du möjligheten att tanka enkelt och förmånligt med OKQ8 Företagskort.

Som medlem får du en en helhetslösning med förmånliga drivmedelsrabatter och därutöver flera andra fördelar hos Shell/ST 1.

Medlemserbjudande på Sveriges bästa ekonominyheter

Dagens industri ger dig varje dag ett värdefullt arbetsverktyg för att nå framgång i affärslivet. Vi lyfter frågorna som engagerar dig som företagare och bidrar med kunskap, insikt och inspiration, så att du kan fatta bättre beslut, utveckla dina affärer och våga växa. 

Medlemserbjudande på telefoni och bredband

Företagarförbundets avtal med Hallon ger dig som företag och medlem tillgång till Hallons abonnemang & tjänster till förmånliga priser.

Bokföring och fakturering online

Fortnox erbjuder ett webbaserat bokförings och faktureringssystem för småföretagare. Företagarförbundets medlemmar erbjuds systemet kostnadsfritt under sex månader därefter endast 198kr/mån

Skydda ditt företag!

Bolagsskydd hjälper dig att:
– Registrera verklighuvudman
(lag sedan 1 feb 2018)
– Skapa en digital Aktiebok
– Ansluter ditt företags e-mail till bolagsverket

Gratis inkasso för alla dina gamla liggande obetalda kundfakturor!

Fakturaservice – Allinclusive 

Faktura, påminnelse och inkasso för endast 14,90 /st
Koppling till Visma eller Fortknox på köpet. Eller gratis fakturaprogram för de medlemmar som saknar det.

Medlemserbjudande från Sveriges främsta rättsdatabas

Gör enkla och säkra bakgrundskontroller av nya eller befintliga medarbetare och affärspartners – anonymt och med en kraftig rabatt. Undvik att drabbas av ekonomiska förluster, problem på arbetsplatsen och ett skadat varumärke genom att kontrollera de du arbetar tillsammans med i Verifieras rättsdatabas.

Verifieras bakgrundskontroller säkrar tilliten bland Sveriges företagare.

Medlemsförmåner

Juridisk rådgivning

Kostnadsfri telefonrådgivning från Rådgivningspanelen

Medlemspanelen

Din röst i opinionsarbetet med hjälp av webbenkäter

Medlemstidningen

Medlemstidningen speglar vad som händer i småföretagarnas Sverige

Partner Företag ger ditt företag ett omfattande skydd.

En förmånlig gruppförsäkring, Partner Hälsa.

Tele2 abonnemang och tjänster till rabatterade priser

35% rabatt på rabattberättigat katalogsortiment

Tanka enkelt och förmånligt med OKQ8 Företagskort

Förmånligt och miljövänligt med Preem!

Bokföring och fakturering utan kostnad i sex månader!
Därefter 198 kr/mån

Peugeot - upp till 26 procents rabatt
Rabatt på drivmedel och tillbehör
Telefoni och surf till företagarpris!
De senaste affärsnyheterna!

Mynewsdesk