logo PI

Ett PublicInsight-konto ger dig nycklarna till den offentliga marknaden

skapa ditt konto idag!

Gratis START-konto och rabatt för medlemmar på ett PRO-konto

Till dig som är medlem i förbundet erbjuder vi även en kostnadsfri anpassad marknadsrapport som visar affärspotentialen på den offentliga marknaden i din bransch, inom din region.  Rapporten skickas till dig så snart du aktiverat ditt konto, oavsett kontonivå! Testa direkt!

Du skapar enkelt ditt konto med ditt företagsnamn eller organisationsnummer samt din e-post för att komma igång med ditt konto.  

Vi har förberett allt för att du ska kunna göra enklare, mer hållbara och bättre affärer med kommuner, regioner och myndigheter – fler än 3500 köpande organisationer som tillsammans handlar varor och tjänster för över 900 miljarder varje år.   

Vi öppnar upp den offentliga marknaden

I abonnemanget Start får du:  

Tips på upphandlingar 
Affärskollen I – Koll på konkurrenter över hela landet 
Affärskollen II & III – Koll på köpare i alla branscher 
Kunskapsbanken – grunderna i offentliga affärer 
AI – Förfina ditt urval för bättre matchning 

Dessutom får du tillgång till ett dokumentbibliotek där du hittar mallar, checklistor, förslag på skrivningar och mycket mer som underlättar ditt affärs- och anbudsarbete. 

För dig som behöver hjälp med att komma igång med tjänsten och vill förstå vilka möjligheter de offentliga affärerna kan innebära för dig har vi vårt kundteam till hjälp:

 

Mikael berglund-1

Partneransvarig
Mikael Berglund 
mikael.berglund@publicinsight.se

070-108 80 42

Om Affärskollen:  

 

Affärskollen är verktyget för fler offentliga affärer  

I Affärskollen kan du kolla upp vilka konkurrenter som gör affärer på offentlig marknad och dessutom till vilket affärsvärde. Att veta vilka av konkurrenterna som är aktiva på den offentliga marknaden och dessutom för hur mycket kan du bilda dig en uppfattning om dina möjligheter på marknaden. Du kan även få en överblick av inköpen som en kommun, region eller myndighet gör kopplat till din bransch.  

Medlemspris för PRO-konto: 349 kr/mån (op. 399kr)

Medlemspris PREMIUM-konto 749 kr/mån (op. 799kr)

 

 

Sagt om affärskollen…