Jag vill bli medlem!

Tack för att du vill bli medlem och därmed bidra till ett bättre småföretagarklimat och samtidigt kunna dra nytta av alla medlemstjänster och förmåner. Fyll i dina uppgifter här nedanför – så bekräftar vi ditt medelmsskap inom några dagar.

Medlemskapet kostar endast 1000 kronor i serviceavgift + moms samt medlemsavgift på 100 kronor per år. I det årliga medlemskapet ingår nyhetsbrev, medlemstidning samt rabatter hos våra partners värda tusentals kronor. (i genomsnitt sparar du som medlem 6300 kr per år på medlemskapet)

Välkommen till ett bättre, enklare och tryggare företagande!

Fyll i formuläret för att bli medlem

Fri sjukvårdsförsäkring för nya medlemmar i tre månader

Liv-, vård- och olycksfallsförsäkring – Premiefritt i tre månader!
Företagarförbundet har tillsammans med Bliwa Livförsäkring och SEB Trygg Liv satt ihop ett förmånligt försäkringspaket för våra medlemmar ± Partner Hälsa. Det innehåller en livförsäkring, en vårdförsäkring och en olycksfallsförsäkring och ger dig som privatperson ett riktigt bra grundskydd. Som ny medlem i förbundet bjuder vi på premien under dina första medlemsmånader om du tecknar försäkring och dessutom behöver du inte lämna in en hälsodeklaration.

Medlemsservice

Här får du hjälp och information i medlemsärenden, allmänna frågor om Företagarförbundet  och med alla praktiska frågor kring ditt medlemskap. Medlemskansliet förmedlar kontakten, för dina frågor till Rådgivningspanelen och hjälper dig med dina  medlemsförmåner. Har du synpunkter, förslag, tips och idéer som du vill diskutera med oss.

Tel: 020-760 761 ank. 2 (telefontid vard. 09.00 – 16.00)
E-post: info@ff.se

Ha gärna ditt medlemsnummer eller organisationsnummer tillgängligt när du ringer.

Medlemstjänst – medlemsrekryteringsfrågor och annonsförsäljning

Företagarförbundet har ingen egen intern avdelning för rekrytering av medlemmar utan anlitar företaget Mellansvenska Telemarketingtjänsten AB för all medlemsrekrytering och annonsförsäljning till medlemstidningen Fria Företagare.
Ett medlemskap i Företagarförbundet  löper ett kalenderår från och med fakturadag. Vid förnyelse förlängs medlemskapet med ytterligare ett kalenderår från och med den tidigare medlemsperiodens utgång. Medlemskapet förlängs inte per automatik utan du som är medlem kontaktas av vår medlemstjänst i god tid innan medlemskapets utgång och får då en förfrågan om du önskar att förlänga medlemskapet med ytterligare ett år.

Tel: 020-760 761 ank. 1
E-post: info@ff.se