Försäkringar

Försäkringar anpassade för småföretagare

Företagarförbundet har genom olika samarbeten tagit fram en mycket förmånliga försäkringar speciellt anpassad för dig som småföretagare din familj och dina anställda. Läs mer under respektive försäkring.

Liv & olycksfallsförsäkring

Företagarförbundet har genom samarbete med Max Matthiessen tagit fram en mycket förmånlig Sjukvårds-, Liv- och Olycksfallsförsäkring speciellt anpassad för dig som småföretagare din familj och dina anställda.

Sjukvårdsförsäkring

Företagarförbundets Sjukvårdsförsäkring är anpassad i samarbete med Max Matthiessen speciellt för småföretagare, familjen och de anställda. 

Företagsförsäkring

Företagarförbundet har därför tagit fram en försäkring helt anpassad för småföretagare utan krångel. Försäkringen kan anpassas efter din verksamhet och skyddar dig, dina medarbetare och ditt företag varje dag! 

Tjänstepension

Max Matthiessen erbjuder upphandlade pensions- och försäkringslösningar speciellt anpassade tillsammans med Företagarförbundet för småföretagare. Max Matthiessen hjälper dig med ett behovsanpassat pensionssparande och ser till att både din inkomst och pension är tryggad vid eventuell långvarig sjukdom.

A-kassa

Många företagare vet inte om att det finns en A-kassa som är anpassad för just småföretagare. Av alla försäkringar som företagare kan teckna är förmodligen A-kassa den billigaste, sett till skyddet den ger i form av ekonomisk ersättning om firman skulle gå i konkurs. 

Erbjudande till NYA medlemmar

Sjukvårdsförsäkring samt Liv & Olycksfall
OBS! Erbjudandet om tre månaders fri försäkring gäller ägare av företaget och i samband med nytt medlemsskap i Företagarförbundet.