Erbjudande till NYA medlemmar 
Sjukvårdsförsäkring samt Liv & Olycksfall

OBS! Erbjudandet om tre månaders fri försäkring gäller ägare av företaget och i samband med nytt medlemsskap i Företagarförbundet. 

Ange uppgifter i formuläret så upprättar vår försäkringsrådgivare från Max Mathiesen en tre månaders fri sjukvårdsförsäkring samt liv & olycksfallsförsäkring speciellt anpassad för småföretagare. 

  • Ingen hälsodeklaration krävs, mer än intygande om att du är fullt frisk vid ansökan.
  • Erbjudandet kräver betalt medlemsskap i Företagarförbundet. Bli medlem här

Så behandlar vi dina personuppgifter.

Information om försäkringen

Sjukvårdsförsäkring

Du som ny medlem i Företagarförbundet har möjlighet att teckna en sjukvårdsförsäkring. (3 mån avgiftsfritt vid tecknande)

Försäkringsgivare är SEB. Med försäkringen får du snabb tillgång till privat vård genom ett stort nätverk av specialister i hela landet. 
*Du kan inte söka vård för något du redan sökt för i vården, då gäller 24 månaders karens för just den åkomman du sökt för.

Livförsäkring 10 prisbasbelopp

En livförsäkring ger ekonomisk trygghet till dina nära och kära om du skulle gå bort. Om du dör behöver din partner klara era gemensamma kostnader på en inkomst. Har du barn från tidigare förhållande, då har de enligt lagen rätt att få sin arvslott direkt när du dör. Det kan drabba din efterlevande partner hårt. En livförsäkring ger ekonomiskt skydd till dina efterlevande. Den hjälper till att skapa lugn ifall det som inte får hända händer.

Olycksfall heltid 30 prisbasbelopp

En olycksfallsförsäkring ger betydelsefullt skydd oavsett livssituation – ett viktigt ekonomiskt stöd om olyckan är framme. Försäkringen ersätter kostnader du får vid en olycka, till exempel för vård, rehabilitering, hjälpmedel och resor. Det är ett bra och viktigt skydd. Men en olycksfallsförsäkring gör verklig skillnad om olyckan leder till ett handikapp som gör att du inte längre kan arbeta eller fungera som vanligt.

Vill du ha mer information om Företagarförbundets trygghetslösningar för dina anställda? Läs här

Trygghetspaketet är en försäkringslösning i samarbete med Max Mathiesen, SEB och Bliwa

max mathiesen SEB o Bliwa