Liv & olycksfallsförsäkring

Liv & olycksfallsförsäkring anpassad för småföretagare

Företagarförbundet har genom samarbete med Max Matthiessen tagit fram en mycket förmånlig Sjukvårds-, Liv- och Olycksfallsförsäkring speciellt anpassad för dig som småföretagare din familj och dina anställda.

Skicka in ansökan nedan eller ring 08-613 03 14 så hjälper vår försäkringsrådgivare dig till ett tryggare företagande!

Liv & olycksfallsförsäkring för medlemmar

För att du ska slippa ekonomiska bekymmer om något händer har vi tagit fram en förmånlig gruppförsäkring som består av 6 olika försäkringar. Liv-, sjuk-, sjuk och olycksfall-, olycksfall, barnförsäkring och vårdförsäkring. (Försäkringsförmedlare är Max Mathiesen och Försäkringsgivare är Bliwa Livförsäkring och SEB Pension & Försäkring AB)

 

Har du frågor om FF Hälsa så går det bra att ringa Max Matthiessen på 08-613 03 14 eller fyll i ansökan så kontaktar vi dig

Anmälningsformulär för Liv & olycksfallsförsäkring

Livförsäkring 10 prisbasbelopp

En livförsäkring ger ekonomisk trygghet till dina nära och kära om du skulle gå bort. Om du dör behöver din partner klara era gemensamma kostnader på en inkomst. Har du barn från tidigare förhållande, då har de enligt lagen rätt att få sin arvslott direkt när du dör. Det kan drabba din efterlevande partner hårt. En livförsäkring ger ekonomiskt skydd till dina efterlevande. Den hjälper till att skapa lugn ifall det som inte får hända händer.

 

Olycksfall heltid 30 prisbasbelopp

En olycksfallsförsäkring ger betydelsefullt skydd oavsett livssituation – ett viktigt ekonomiskt stöd om olyckan är framme. Försäkringen ersätter kostnader du får vid en olycka, till exempel för vård, rehabilitering, hjälpmedel och resor. Det är ett bra och viktigt skydd. Men en olycksfallsförsäkring gör verklig skillnad om olyckan leder till ett handikapp som gör att du inte längre kan arbeta eller fungera som vanligt.