Opel-logo-729106858

Medlemserbjudande från Opel

Transportbilar

Kampanj på 100% elektrisk transportbil

MEDLEMSRABATT för Företagarförbundets medlemmar -12% på ordinarie pris

Upp till 330 km räckvidd 

 Vivaro-e förbrukning 24,4–27,3 kWh/100 km, CO2-utsläpp 0 g/km. 
Utsläppsvärdena är angivna enligt WLTP-körcykeln, avser blandad körning och gäller för specificerad grundnivå. Opel garantier: 3 års nybilsgaranti, 1 år med Opel Assistance, 5 års genomrostningsgaranti och 3 års lackgaranti. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker. Vi reserverar oss för eventuella ändringar, avvikelser och feltryck 

Opel har länge varit ett stabilt varumärke på den svenska bilmarknaden och med det nya uppdaterade modellprogrammet fortsätter den hyllade säkerheten kombineras med ett stort fokus på innovation, design och elektrifiering. Som medlem har du upp till 12 % rabatt på Opels modeller.

Alla företag ställs inför olika utmaningar i sin vardagliga verksamhet och Opels transportbilar är redo att ta sig an samtliga. Från nya Opel Combo, till nya Vivaro och nya Movano – Opels transportbilar erbjuder fantastisk flexibilitet med lastvolymer för alla behov. För att optimera din användning kan du självklart rusta din transportbil helt efter dina önskemål.

Är du intresserad av en transportbil som gör det möjligt för ditt företag att ställa om till elektriskt och spara pengar på både skatt och drift? Opels transportbilar finns även med 100 % elektrisk drivlina och ger dig alla fördelar med att köra elektriskt utan att vara mindre praktiska. Ett bevis på detta är nya Vivaro-e som vann priset ”International Van of the Year 2021”.

Läs mer om Opels transportbilar här.

Medlemsrabatter

Transportbilar

 • Opel Combo eller Combo-e
  12 procent rabatt
 • Opel Vivaro eller Vivaro-e
  12 procent rabatt
 • Opel Movano
  12 procent rabatt

Extra utrustning 

Fabriksmonterad utrustning 10% 

Eftermonterad utrustning 10% 

Specialbyggnationer Enligt separat offert 

Opel Vivaro-e

Opel Movano-e

Oavsett om du vill du köpa eller företagsleasa din bil erbjuder Opel finansiella lösningar där du själv väljer det upplägg som passar dig bäst. Om ditt företag även är i behov av en personbil tar Opel sikte på framtiden genom ett brett elektrifierat utbud, bland annat genom nya Opel Mokka-e.

Läs mer om Opels personbilar här.

Personbilar

Opel har länge varit ett stabilt varumärke på den svenska bilmarknaden och med det nya uppdaterade modellprogrammet fortsätter den hyllade säkerheten kombineras med ett stort fokus på innovation, design och elektrifiering. Som medlem har du upp till 10 % rabatt på Opels modeller.

Opel tar sikte på framtiden genom ett brett elektrifierat utbud, och om du är i behov av en tjänstebil har Opel flera alternativ att erbjuda. Bland annat nya Opel Mokka, som kommer både med förbränningsmotor och som 100 % elektrisk, eller nya Opel Grandland som är en flexibel och modern plug-in hybrid. Tack vare de elektriska drivalternativen kan du njuta av låga utsläpp, billiga driftskostnader och tyst körning.

Läs mer om Opels personbilar här.

Medlemsrabatter

Personbilar

 • Opel Corsa eller Corsa-e 
  10 procent rabatt
 • Opel Mokka eller Mokka-e
  10 procent rabatt
 • Opel Astra 
  10 procent rabatt
 • Opel Grandland 
  10 procent rabatt
 • Opel Combo Life 
  10 procent rabatt
 • Opel Combo Life-e 
  10 procent rabatt
 • Opel Zafira 
  10 procent rabatt
 • Opel Zafira-e 
  10 procent rabatt

Extra utrustning 

Fabriksmonterad utrustning 10% 
Eftermonterad utrustning 10% 
Specialbyggnationer Enligt separat offert 

 

Offererade priser och rabatter gäller ej kampanjbilar, businessmodeller eller nettoprissatta bilar och utrustningspaket, om annat ej anges. Nytillkommande modeller och motoralternativ förhandlas separat. 

Opel Mokka-e

Opel Corsa-e

Som medlem utnyttjar du din medlemsrabatt genom att ange ditt organisationsnummer eller medlemsnummer i samband med köpet hos återförsäljare eller via Opels Key Account säljare för företag. Medlemsnummer hittar du i medlemsappen eller kontakta kansliet så hjälper de dig.