Företagarförbundet försäkringar Trygghetspaket

Även om företagande handlar om risktagande, så kan man skapa trygghet för företaget och företagaren på många sätt. Det finns ingen poäng med att riskera saker i onödan. 

Företagarförbundet  vill att medlemmarna skall ta rätt risker och vara så trygga som möjligt i sitt företagande och lanserar därför Trygghetspaketet! Ett paket med skräddarsydda försäkringar för småföretagare utan krångel. Försäkringar som kan anpassas efter din verksamhet och som skyddar dig, dina medarbetare och ditt företag varje dag! 

Som medlem har du tillgång till rådgivare som lovar att sätta ditt företags intresse i första rummet.

Du hittar telefonnummer eller mailformulär längre ner på sidan.

Trygghetstest

Är du skyddad om olyckan är framme?

Företagarförbundet arbetar för att företagande skall vara tryggt och enkelt och lönsamt.  Många företagare är dåligt skyddade när en olycka sker, hur ser det ut för dig?

Information om trygga försäkringar för medlemmar

Företagarförbundet erbjuder tre helt nya trygga försäkringar anpassade för dig som småföretagare. Försäkringarna erbjuds i samarbete med stabila partners för att skapa en långsiktig trygghet för dig som företagare. 

(Tidigare hette Företagarförbundets försäkringar Partner försäkringar och du som hade någon av dessa kan lugnt fortsätta att känna dig trygg, dessa övergår i vårt nya namn när avtalsförlängning sker)

Företagarförbundet försäkringar Trygghetspaket

På 5 minuter kan du teckna en företagsförsäkring anpassad efter din verksamhet. Säkra Stenstaden hjälper dig att identifiera ditt behov.
Fördelar med vår företagsförsäkring:

  • Anpassad för småföretag – Men vi finns med dig när företaget växer
  • Låga självrisker och generösa försäkringsbelopp
  • Försäkringsställe – Glöm det, med vår försäkring behöver ni inte ange detta.
  • 10 % rabatt på fordonsförsäkringar om du tecknar företagarförbundets försäkring

Har du frågor om FF Trygghetspaketet för mindre företag så går det bra att ringa vår försäkringsrådgivare på 060-61 25 30 eller fylla i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Viktigare än att skaffa sig bra försäkringsskydd är att göra allt för att undvika elände. Våra rådgivare tipsar om bra enkla saker som du kan göra för att minska risken för skador!

VARNING för bluff-företag

Tyvärr påminner vi om ständigt aktuella ”varningslistan” på svensk handles hemsida. Just nu ligger det många företag med ”telekom” profil

Läs mer »

Påbyggda släp

#Tryggare skall alla vara Många företagare missar att ha rätt försäkringsskydd för påbyggda släp. Du bör teckna en separat försäkring

Läs mer »

Smart DNA #2

SmartDNA är ett effektivt och enkelt sätt att skydda sig. Det är en osynlig men spårbar vätska bevisad att motverka

Läs mer »
Företagarförbundet försäkringar Trygghetspaket liv olycksfall

För att du ska slippa ekonomiska bekymmer om något händer har vi tagit fram en förmånlig gruppförsäkring, FF Hälsa som består av 6 olika försäkringar. Liv-, sjuk-, sjuk och olycksfall-, olycksfall, barnförsäkring och vårdförsäkring. (Försäkringsförmedlare är Max Mathiesen och Försäkringsgivare är Bliwa Livförsäkring och SEB Pension & Försäkring AB)

Har du frågor om FF Hälsa så går det bra att ringa Max Matthiessen på 08-613 03 14 eller fyll i ansökan så kontaktar vi dig

max mathiesen
Bliwa logo
Företagarförbundet försäkringar Trygghetspaket sjukvård

Du som medlem i FF har möjlighet att teckna en sjukvårdförsäkring. Försäkringsgivare är SEB. Med försäkringen får du snabb tillgång till privat vård genom ett stort nätverk av specialister i hela landet. I (bifogade) ansökningsblanketter finner du information om pris och innehåll i vårdförsäkringen för dig och ev. medförsäkrad. 

Har du frågor om FF Sjukvård så går det bra att ringa Max Matthiessen på 08- 613 03 14 eller fyll i ansökan så kontaktar vi dig.

SEB