Företagarförbundet försäkringar Trygghetspaket

Även om företagande handlar om risktagande, så kan man skapa trygghet för företaget och företagaren på många sätt. Det finns ingen poäng med att riskera saker i onödan. 

Företagarförbundet  vill att medlemmarna skall ta rätt risker och vara så trygga som möjligt i sitt företagande och har därför tagit fram en försäkring helt anpassad för småföretagare utan krångel. Försäkringen som kan anpassas efter din verksamhet och som skyddar dig, dina medarbetare och ditt företag varje dag! 

Som medlem har du tillgång till rådgivare som lovar att sätta ditt företags intresse i första rummet.

Du hittar telefonnummer eller mailformulär längre ner på sidan.

Trygghetstest

Är du skyddad om olyckan är framme?

Företagarförbundet arbetar för att företagande skall vara tryggt och enkelt och lönsamt.  Många företagare är dåligt skyddade när en olycka sker, hur ser det ut för dig?

Företagarförbundet försäkringar Trygghetspaket

På 5 minuter kan du teckna en företagsförsäkring anpassad efter din verksamhet. Säkra Stenstaden hjälper dig att identifiera ditt behov.
Fördelar med vår företagsförsäkring:

  • Anpassad för småföretag – Men vi finns med dig när företaget växer
  • Låga självrisker och generösa försäkringsbelopp
  • Försäkringsställe – Glöm det, med vår försäkring behöver ni inte ange detta.
  • 10 % rabatt på fordonsförsäkringar om du tecknar företagarförbundets försäkring

Har du frågor om FF Trygghetspaketet för mindre företag så går det bra att ringa vår försäkringsrådgivare på 060-61 25 30 eller fylla i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Viktigare än att skaffa sig bra försäkringsskydd är att göra allt för att undvika elände. Våra rådgivare tipsar om bra enkla saker som du kan göra för att minska risken för skador!