Medlemserbjudande från Citroen

Transportbilar

Med sitt breda modellprogram av både transport- och personbilar har Citroën något för alla. Som medlem har du upp till 25 % rabatt på allt från smidiga småbilar, till rymliga SUV:ar och praktiska transportbilar.

När det kommer till transportbilar erbjuder Citroën alltid teknik i framkant av högsta kvalitet. Med ett utbud som har lastvolymer och lösningar för alla verksamheter kan du välja mellan smidiga Citroën Berlingo, eller de större Citroën Jumpy och Citroën Jumper.

Nya Citroën ë-Berlingo är vinnaren av ”International Van of the Year 2021” och en 100 % eldriven transportbil. De elektriska motorerna ger dig inte bara en transportbil med låga utsläpp, låg skatt och låga driftskostnader, utan även en drift som är tyst, behaglig och full av komfort.

Läs mer om Citroëns transportbilar här.

Medlemsrabatt

Transportbilar

Förutom en förmånlig medlemsrabatt på Citroëns modeller erbjuder Citroën smidiga finansiella lösningar där du själv kan välja det upplägg som passar dig bäst.

Berlingo                                        25%
e-Berlingo                                     25%
Jumpy                                            25%
e-Jumpy                                        25%
Jumper                                          25%
Jumper chassi/flak/volymskåp  15%

e-Jumpy

Personbilar

Utbudet bland Citroëns personbilar sträcker sig från rymliga familjebilar med fantastisk komfort till mindre och smidiga bilar med spännande design. Citroën C3 Aircross fortsätter att vara ett populärt alternativ med sitt generösa utrymme och sin flexibilitet. Nya Citroën ë-C4 är 100 % elektrisk och även Citroën C5 Aircross finns som kraftfull plug-in hybrid, så att du kan njuta av körning med låga utsläpp och låga driftskostnader.

Läs mer om Citroëns personbilar här.

Personbilar

Citroën erbjuder även flera smidiga finansiella lösningar där du själv kan välja det upplägg som passar dig bäst.

C1                                        12%
C3                                        12%
e-C4                                     15%
C4                                        12%
C5                                        12%
Berlingo                              15%
Jumpy Spacetourer           12%

(BILDEN)

NYA CITROËN C5 X

– NÄSTA NIVÅ AV KOMFORT FÖR TJÄNSTEBILAR

Nu lanserar Citroën flaggskeppet nya Citroën C5 X för tjänstebilsföraren och familjen. Modellen har hyllats av både motormedia och de första kunderna för sin design och fantastiska komfort.

Nya Citroën C5 X erbjuds i utrustningsnivåerna Feel, Shine och Shine Exclusive. Kunder kan välja modellen både som plug-in hybrid med 225 hästkrafter och med förbränningsmotor med 180 hästkrafter.

Läs mer om priser och produktinformation på citroen.se.