Office Depot logo

Medlemserbjudande från Office Depot

Medlemserbjudande:

  • 35 procents rabatt på rabattberättigat katalogsortiment.
  • Aktuella priser finns på www.officedepot.se. 
  • Nettoprislista på frekventa kontorsvaror.
  • Fraktfria leveranser oavsett ordervärde på lagerlagt sortiment.
  • 30 dagar netto, inga övriga fakturerings- eller expeditionsavgifter tillkommer.

Rabatter och erbjudande gäller oavsett hur du väljer att handla. Webbutik, telefon, eller butik.

Så här får du tillgång till rabatter och erbjudanden
För att kunna få tillgång till ovanstående erbjudanden krävs att du ansöker och blir företagskund hos oss. Då får du automatiskt rätt avtalsvillkor, nettopriser samt avdragna rabatter på din faktura, oavsett om du handlar i butik, via kundtjänst eller i vår webbutik. 

Du kan också besöka någon av våra butiker så hjälper de dig att bli kund, eller kontakta oss på nedanstående telefonnummer eller mejladress så återkommer vi med en kontoansökan som du enkelt fyller i.


Office Depot  – Kontorets one-shop-stop

Office Depot och Svanströmsgruppen med varumärkena Svanströms, Wettergrens och Killbergs, är nu ett företag under namnet Office Depot. Tillsammans är vi en av Sveriges största kontorsvaruleverantörer med 52 butiker och kontorsvaruhus runt om i landet.

Vi har ett av branschens bredaste sortiment med allt från traditionellt kontorsmaterial inklusive toner och bläck, till städ-, hygien, kaffe- och pentryprodukter och olika typer av profilmaterial som t.ex. visitkort, kuvert med tryck och reklamprodukter. Vi kan även erbjuda möbler och utskriftslösningar i olika varianter.  Allt ni behöver. Och lite till. Som en del av världens största kontorsvaruföretag har vi stora fördelar när det gäller utbud, leveranser och priser. Visst säljer vi kontorsvaror, men främst jobbar vi med service!


Profilprodukter
Vi kan nu erbjuda Företagarförbundets medlemmar ett axplock av trevliga profilprodukter till förmånliga priser. VI på Office Depot har en en avdelning som hjälper ditt företag att synas med till exempel varumärket på utvalda kontorsprodukter, kläder eller presenter.

Vi bidrar gärna med tips och råd om vilka produkter ni ska välja, bästa placeringen av ert budskap och att göra själva beställningen. Självklart går det att få hjälp med hela kedjan från idé och design till produktion och distribution.

Läs mer om våra profilprodukter här

Vår kundtjänst har många års samlad erfarenhet och kunskap och ger dig goda råd och raka svar på dina frågor. Behöver du något som vi inte har i vårt ordinarie sortiment så beställer vi hem det också – ingenting är omöjligt! Du skall alltid känna att våra produkter, service och tillgänglighet motsvarar dina förväntningar.

Kontakta oss gärna om du önskar mera information om avtalet med Företagarförbundet, vill bli kund hos oss, önskar mera information, eller har några övriga frågor.

Kundcenter Office Depot, tel: 020-560560
Huvudkontor, tel: 010-458 50 00
E-post: se-order@officedepot.com
Web: www.officedepot.se