Att påstå att alla älskar småföretagaren är ingen överdrift. Det finns knappt en politiker som inte vill förknippas med den duktiga, hårt arbetande och ansvarsfulla småföretagaren. Men företagarklimatet behöver ytterligare förbättras och ett tecken på det är att FöretagarFörbundet fortsätter att växa starkt.

Minsterbesök på småföretagarens viktigaste dag

Välkommen till en dag med företagarfokus, av, med och för småföretagare. Socialförsäkringsminister Cristina Husmark Pehrsson kommer att tala om Alliansens politik för tryggare företagare. Dessutom presenterar FöretagarFörbundet en ny undersökning om småföretagarnas syn på trygghetssystemet.

På plats är också Rose-Marie Östberg, chef för Ängelholm/Helsingborgs flygplats, för att diskutera utvecklingen i regionen. Deltar gör också Joachim Samuelsson, ordförande i Forza, som ger prov på hur Skåne Nordväst skall bli världens bästa region på entreprenörskap för ungdomar.

Moderator är Sofia Strömberg, IHM Berghs School of Communication.

Tid: Lördagen den 26 april kl: 10.00-14.30 Plats: Dunkers Kulturhus, Helsingborg

N

Mycket förmånligt

Ett medlemskap späckat med småföretagaranpassade medlemstjänster och förmåner. Din egen inköpsavdelning, rådgivning, försäkringspaket och mycket mer.

N

Småföretagen är bra för Sverige

De allra flesta jobben och tillväxten skapas här. Vi driver opinion för att göra det bättre, enklare och tryggare för dem att utvecklas. Bra för småföretagen, bra för Sverige!

N

Av småföretagare, för småföretagare!

Vi fokuserar på de allra minsta företagen, soloföretagare och de med upp till tio anställda. Vi är själva småföretagare och vet hur verkligheten ser ut.