NYTT! – Utökat trygghetspaket med en av Sveriges bästa sjuk och olycksfallsförsäkringar

Sleeping son lying on mother's laps while she is reading a book and father eating in the background

Att många småföretagare har en relativt otrygg situation jämfört med anställda med kollektivavtal är ett mer och mer utbrett faktum. Detta beror sannolikt på flera olika faktorer, såsom företagens egen inställning till trygghet. 

Risktagare
En företagare kännetecknas ofta av att vara en större risktagare jämfört med människor i allmänhet. Detta i kombination med en ”allt skall man göra själv” inställning, gör att trygghet kommer i andra eller tredje hand när företagare prioriterar.

Storebror vakar inte längre…
Småföretagares trygghet beror också på politiska trygghetssystems utformning där samhället gått från en sorts självklar ”storebror” på 1970 och 80 talet som erbjöd all möjligt trygghet när välfärdssystemen byggdes ut, till att flytta över större och större ansvar på individen och i företagarens fall finns ingen facktillhörighet som kollektivt ser efter dennes trygghet. 

Dålig information
Det beror också på en snabbt föränderlig värld där information om hur en företagares trygghet måste skötas och uppdateras löpande. Här har organisationer som Företagarförbundet ett stort ansvar i att både informera och hjälpa företagaren att välja ut bra lösningar som denne kan lita på. de flesta företagare intresserar sig mer för sina kunder och vad de skall erbjuda dem än sina trygghetslösningar, vilket många skall vara tacksamma för det är det som till stor del driver företagsamheten framåt!

Tryggare skall alla vara
Företagarförbundet har på temat ”Tryggare skall alla vara” startat ett arbete för att dels påverka politiken mot ett tryggare företagarsverige, dels genom att informera om hur du som företagare kan skydda dig och undvika skador, olyckor eller annat elände. Men också genom att avtala fram bra partners och rådgivare för er trygghets skull.
Därför är vi glada över att få presentera ett nytt uppdaterat trygghetspaket med:

  • Sjuk och olycksfallsförsäkring samt Livförsäkring
  • Sjukvårdsförsäkring (kanske Sveriges mest förmånliga) Denna kan även tecknas för make, maka som medförsäkrad

Du kan läsa mer om den på vår sajt och även få kontakt med vår rådgivare på Max Matthiessen som dedikerat för Förbundets medlemmar hjälper er att skapa ett tryggare företagande.

Läs mer här nedan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hjälp till att påverka! Bli medlem

Som medlem är du med och påverkar politiker till ett bättre företagarklimat.
Men du får också medlemsförmåner som företaget sparar på. (I genomsnitt 6300kr)

Varmt välkommen som medlem! 
Mats Assarsson, ordförande.

PS. lägst avgift i landet – endast 1100 kr