Det är tufft att vara småföretagare i Sverige. Alliansen gick till val på ett mer företagarvänligt klimat, men än är vi inte där. FöretagarFörbundet genomför i dag en än så länge hemlig aktivitet för att uppmärksamma småföretagarnas situation.

I dag firas alliansens dag i Almedalen. Vad kan passa bättre än att göra den till småföretagarnas dag? Inte mindre än fem gånger denna torsdag genomför FöretagarFörbundet en aktion för landets småföretagare . Den som besöker Almedalen då kommer inte att missa vårt budskap: Sätt på dig småföretagarens glasögon!

Med oss har vi bland andra Mats Eriksson som driver Mats Eriksson Catering på Värmdö utanför Stockholm. Han tilldelades på den senaste förbundsstämman FöretagarFörbundets hederspris Kläppen, och har efter tio år som småföretagare bestämda åsikter om vilka insatser som krävs från landets politiker för att underlätta småföretagarens vardag.

Dessutom medverkar en rad specialinbjudna gäster som på ett mycket raffinerat sätt ska rikta ljuset mot landets småföretagare.

För mer information:

Camilla Littorin, förbundssekreterare Tel: 070-553 66 70 E-post: camilla.littorin@ff.se

Per Lidström, förbundsordförande Tel: 070-372 08 40 E-post: per.lidstrom@ff.se

FöretagarFörbundet organiserar företagare över hela landet och har idag över 34 500 medlemmar. Aktiva småföretagare leder FöretagarFörbundet, som arbetar för att förbättra villkoren och förutsättningarna för att starta, äga, driva och utveckla företag, företrädesvis småföretag. Att skapa opinion om och ökad förståelse för företagandets och entreprenörskapets roll i samhällsutvecklingen ingår också i verksamheten. För mer information se www.ff.se

N

Mycket förmånligt

Ett medlemskap späckat med småföretagaranpassade medlemstjänster och förmåner. Din egen inköpsavdelning, rådgivning, försäkringspaket och mycket mer.

N

Småföretagen är bra för Sverige

De allra flesta jobben och tillväxten skapas här. Vi driver opinion för att göra det bättre, enklare och tryggare för dem att utvecklas. Bra för småföretagen, bra för Sverige!

N

Av småföretagare, för småföretagare!

Vi fokuserar på de allra minsta företagen, soloföretagare och de med upp till tio anställda. Vi är själva småföretagare och vet hur verkligheten ser ut.