framsida_smaforetag-1238573272340Hur många småföretag finns det i Sverige? Och vad är ett “småföretag” egentligen? Och hur många jobbar i småföretag jämfört med i offentlig sektor och storföretag?Om du undrat över något kring småföretag hoppas vi att du hittar svaret i vår nya lathund!

För att svara på de frågorna släpper i dag FöretagarFörbundet 2009 års upplaga av “Sveriges Småföretag”. Här visar vi bland annat att småföretagen är Sveriges verkliga jobbmotor och de viktigaste arbetsgivarna i privata sektorn.

Du hittar dessutom information om konkurser, nystartade företag, antal arbetsställen i Värmland och annat smått och gott!

Läs rapport

N

Mycket förmånligt

Ett medlemskap späckat med småföretagaranpassade medlemstjänster och förmåner. Din egen inköpsavdelning, rådgivning, försäkringspaket och mycket mer.

N

Småföretagen är bra för Sverige

De allra flesta jobben och tillväxten skapas här. Vi driver opinion för att göra det bättre, enklare och tryggare för dem att utvecklas. Bra för småföretagen, bra för Sverige!

N

Av småföretagare, för småföretagare!

Vi fokuserar på de allra minsta företagen, soloföretagare och de med upp till tio anställda. Vi är själva småföretagare och vet hur verkligheten ser ut.