startaegetmassabild2-1350634833122Då var årets upplaga av “starta eget mässan” i Stockholmsmässan förbi. FöretagarFörbundet fanns självklart representerade med en monter. Tack alla ni som stannade till och lämnade förslag, synpunkter mm. ang. vårt arbete och hur vi jobbar för att få ett bättre företagsklimat.

Här besöker Ulf Engström (s) som tillsammans med Sven Malm (s) skrivit ursprungsmotionen ang. sjuklöneansvaret. Dock inte den motion som nu behandlas med en som fick den aktuella motionen att skrivas. Ulf visade mycket uppskattning för vårt arbete på FF.

N

Mycket förmånligt

Ett medlemskap späckat med småföretagaranpassade medlemstjänster och förmåner. Din egen inköpsavdelning, rådgivning, försäkringspaket och mycket mer.

N

Småföretagen är bra för Sverige

De allra flesta jobben och tillväxten skapas här. Vi driver opinion för att göra det bättre, enklare och tryggare för dem att utvecklas. Bra för småföretagen, bra för Sverige!

N

Av småföretagare, för småföretagare!

Vi fokuserar på de allra minsta företagen, soloföretagare och de med upp till tio anställda. Vi är själva småföretagare och vet hur verkligheten ser ut.