Årets Företagerska blev Emy Blixt med företaget Swedish Hasbeens. Företaget har funnits sedan år 2007 och är ett modeföretag med 14 anställda som designar och producerar retro-inspirerade skor, väskor, bälten och andra accessoarer. Export sker till 22 länder.

Årets Tjänsteutvecklare heter Jeanette Holm och driver företaget Nannynu!. Företaget grundades i Stockholm år 2007 och hjälper föräldrar när de är i behov av barnpassning. På kontoret i Stockholm finns tio personer. Missionen är att öka livskvaliteten för aktiva barnfamiljer genom att sätta service, kvalitet och enkelhet i centrum. Vi skrev faktiskt om henne i vår medlemstidning Fria Företagare nr 4/2010 (sid 11).

Till Årets Uppstickare valdes Pernilla Rönnberg – Estelle&Thild, Victoria Strömbäck – Återvinningslösningar i Norr samt Fredrika Gullfot – Simris Alg.

Läs mer om Beautiful Business Award 2012

N

Mycket förmånligt

Ett medlemskap späckat med småföretagaranpassade medlemstjänster och förmåner. Din egen inköpsavdelning, rådgivning, försäkringspaket och mycket mer.

N

Småföretagen är bra för Sverige

De allra flesta jobben och tillväxten skapas här. Vi driver opinion för att göra det bättre, enklare och tryggare för dem att utvecklas. Bra för småföretagen, bra för Sverige!

N

Av småföretagare, för småföretagare!

Vi fokuserar på de allra minsta företagen, soloföretagare och de med upp till tio anställda. Vi är själva småföretagare och vet hur verkligheten ser ut.