18 november kl. 17:55
After Work • Mingel • Konst
– En mötesplats för företagare och entreprenörer i Skåne

Timeless Gallery Group

TGG grundades 1995 och galleriverksamheten har sedan dess ständigt expanderat på flera platser i Sverige, Polen, Spanien, USA och inom kort även i Danmark och Luxemburg.

Gallerierna är otroligt vackra och inspirerande. De jobbar endast med framgångsrika och väletablerade konstnärer på den internationella konstmarknaden.

TGG är unika med att erbjuda sina kunder att köpa konstverk, ta hem och njuta av dem i 1-5 år – därefter sälja tillbaka konstverket till galleriet och få en förutbestämd avkastning på värdeökningen. Investeringen är tillgänglig för såväl privatpersoner som företag.

TGGs representanter Mattias, Jenny och Alicia kommer finnas tillgängliga under kvällen för att svara på frågor om konsten.

Champagne, vin, öl och plockmat kommer serveras.

Plats

Minerva Konstgalleri på Adelgatan 4 i Malmö kl 17:55 den 18 november.

Anmälan

Kvällen är öppen för alla företagare och det enda som krävs är en anmälan här senast den 16 november.

Välkommen!

Läs mer här

Utebliven medverkan debiteras med 250 kr

N

Mycket förmånligt

Ett medlemskap späckat med småföretagaranpassade medlemstjänster och förmåner. Din egen inköpsavdelning, rådgivning, försäkringspaket och mycket mer.

N

Småföretagen är bra för Sverige

De allra flesta jobben och tillväxten skapas här. Vi driver opinion för att göra det bättre, enklare och tryggare för dem att utvecklas. Bra för småföretagen, bra för Sverige!

N

Av småföretagare, för småföretagare!

Vi fokuserar på de allra minsta företagen, soloföretagare och de med upp till tio anställda. Vi är själva småföretagare och vet hur verkligheten ser ut.