After Work – Affärsmingel – Inspiration

Klockan 17:55 några torsdagar varje säsong bjuder vi n företagare i till After Work mixat 17:55 7 Nov 2013med affärsmingel, tilltugg och gästinspiratör på Restaurang Teaterkatten i Helsingborg.

Hur stort kan Väla bli egentligen?

– Kvällens inspiratör Niklas Blonér, centrumchef Väla Centrum
Väla är med sina 8 miljoner besökare, 180 butiker, caféer och restauranger ett av landets största handelscentrum. Utsett till  bl. a bästa centrum i både Norden och Sverige. Nu tas snart första spadtaget på Väla 2. Hur stort kan Väla bli egentligen och varför vill fler och fler besöka centrat?

Fria Företagare 17:55 är mötesplatsen för företagare och entreprenörer i Skåne och arrangeras av företagarförbundet Fria Företagare. Arrangemanget är kostnadsfritt.

Välkommen!

 Mer information och anmälan hittar du här

N

Mycket förmånligt

Ett medlemskap späckat med småföretagaranpassade medlemstjänster och förmåner. Din egen inköpsavdelning, rådgivning, försäkringspaket och mycket mer.

N

Småföretagen är bra för Sverige

De allra flesta jobben och tillväxten skapas här. Vi driver opinion för att göra det bättre, enklare och tryggare för dem att utvecklas. Bra för småföretagen, bra för Sverige!

N

Av småföretagare, för småföretagare!

Vi fokuserar på de allra minsta företagen, soloföretagare och de med upp till tio anställda. Vi är själva småföretagare och vet hur verkligheten ser ut.