Bolagsnytt är bara ett av flera namn som används av bedragare just nu. I samarbete med Varningsinfo.se presenterar Fria Företagare fem aktiva skojare.

 

Lokala Telefonkatalogen (Creative XJ AB, 556916-3990) skickar ut fakturor för införande av grunduppgifter och hänvisar till gamla avtal (som inte existerar).

Nordiska Företagsguiden (LKL Newsgroup Kommanditbolag, 969718-7814) lurar kunder att skriva på för att avsluta annonsering som aldrig funnits – ett avslut som binder till ytterligare annonsering och sen slutfaktura på 23.800 kr.

Bolagsnytt (UPS Media, NO995963973) kör samma metod som Nordiska Företagsguiden.

Branschinfo (b2b Media Stockholm AB, 556928-8243) är ytterligare ett exempel, samma företag har tidigare sålt under namnet Affärskanalen.

AVRON (AVRON s.r.o SK2023255058) skickar ut blanketter och vill locka företag att uppdatera sina uppgifter på fairguide.com. I det finstilta förbinder du dig att betala 1271 euro/år i tre år. Total kostnad: 33.000 kr.

Läs mer på Varningsinfos hemsida >>

N

Mycket förmånligt

Ett medlemskap späckat med småföretagaranpassade medlemstjänster och förmåner. Din egen inköpsavdelning, rådgivning, försäkringspaket och mycket mer.

N

Småföretagen är bra för Sverige

De allra flesta jobben och tillväxten skapas här. Vi driver opinion för att göra det bättre, enklare och tryggare för dem att utvecklas. Bra för småföretagen, bra för Sverige!

N

Av småföretagare, för småföretagare!

Vi fokuserar på de allra minsta företagen, soloföretagare och de med upp till tio anställda. Vi är själva småföretagare och vet hur verkligheten ser ut.