Fria Företagare 17:55 på Teaterkatten i Helsingborg
26 februari 2015 kl. 17:55 • After Work • Affärsmingel • Inspiration
– En mötesplats för företagare och entreprenörer i Skåne.

FRÅN ROT TILL GODIS – och vilken succé det blev!
Lakrits fanns redan år 4000 f.Kr. Då användes lakritsroten som läkemedel i Mellanöstern.
Egyptierna lade också lakritsrot i Faraonernas gravar, som ”färdkost” vid deras resa till det okända.
Den mjuka lakritsen uppfanns av misstag år 1760, när en engelsk apotekare råkade hälla mjöl i lakritsmedikamentet han kokade.

Kom och lyssna på Ann-Sofie Malmgrens (Marknadschef på Lakritsfabriken i Ramlösa) berättelser om lakritsfestivaler, tävlingar och om flera vunna priser och utmärkelser. Och vem vill inte höra om vad som gjorde att man fick idén om att sätta världsrekord genom att tillverka världens längsta lakrits.

Välkommen till Teaterkatten i Helsingborg!
Kvällen är öppen för alla företagare och helt kostnadsfri, det enda som krävs är en anmälan på: http://simplesignup.se/event/56047
senast den 23 februari. OBS! Begränsat antal platser.

Anmälan
Kvällen är öppen för alla företagare och helt kostnadsfri, det enda som krävs är en anmälan här senast den 23 februari..

Plats: Teaterkatten i Helsingborg.

Ta tillfället i akt, att efter Fria Företagare 17:55, boka ett bord och ta del av den meny till specialpris som Teaterkatten erbjuder kvällens AW-gäster. Ring 042-12 38 00 för bokning av bord.

Program
17:55-18.30 – Registrering och mingel med tilltugg
18:30-19.00 – Inspiration;Ramlösa Lakritsfabrik
19.00-20.00 – Mingel och eftersnack

Välkommen!

Läs mer om evenemanget här

N

Mycket förmånligt

Ett medlemskap späckat med småföretagaranpassade medlemstjänster och förmåner. Din egen inköpsavdelning, rådgivning, försäkringspaket och mycket mer.

N

Småföretagen är bra för Sverige

De allra flesta jobben och tillväxten skapas här. Vi driver opinion för att göra det bättre, enklare och tryggare för dem att utvecklas. Bra för småföretagen, bra för Sverige!

N

Av småföretagare, för småföretagare!

Vi fokuserar på de allra minsta företagen, soloföretagare och de med upp till tio anställda. Vi är själva småföretagare och vet hur verkligheten ser ut.