En ny försäkring skräddarsydd för alla småföretagare i Sverige

2017-06-08  HELSINGBORG
Mats Assarsson ,ordförande FÖRETAGAREFÖRBUNDET
FOTO:STEFAN LINDBLOM/HBG-BILD
bild för fri publicering !

Företagarförbundet har under mer än trettio år arbetat utifrån tre ledord: ENKLARE, BÄTTRE och TRYGGARE. Det leder oss till att alltid fokusera på det som är viktigt för småföretagare och alla er medlemmar. Under de senaste två åren har det varit stort politiskt fokus med många viktiga punkter som 3:12-regler, lägre arbetsgivaravgift, mindre krånglig sjuklön med mera. Politiskt påverkansarbete är lite som två steg fram och ett steg bak. Små framgångar här och där men sedan dyker det upp en ny regel där ett departement återigen glömt att tänka på konsekvenserna för småföretagare. Det gör mig arg och ledsen. Varje gång detta händer blir vi påminda om vår stridsfråga – att vi behöver en småföretagarminister som enbart har småföretagen för ögonen, som ser till småföretagens bästa och bevakar våra intressen i riksdagens kammare och korridorer.

En småföretagarminister som säger stopp, när ett förslag dyker upp där man inte tänkt på vad det innebär för småföretagen och alla de medarbetare som dessa sysselsätter. Detta och annat kommer vi att fortsätta kämpa för. Vi ger oss aldrig! Detta arbete faller framför allt under BÄTTRE och ENKLARE.

Men, nu är jag glad för att läcka en stor nyhet som inom kort kommer att synas på allvar för er medlemmar. Detta i linje med ledordet TRYGGARE. Vi presenterar en helt ny anpassad försäkring för småföretagare som heter Trygghetspaketet. Ett av de bästa försäkringsskydden på marknaden för småföretagare, med ett omfattande skydd och utan en massa krav på onödigt krångel med att omförsäkra och uppdatera uppgifter hela tiden. Men som företagare ska du inte bara vara trygg i att du får hjälp när det väl händer något olyckligt. Ännu viktigare är, att i den mån man kan, undvika olyckor och andra tråkigheter. Därför kommer vi också att presentera skadeförebyggande åtgärder och tips i våra nyhetsbrev och i tidningen från och med nästa utgåva. Vårt mål är att minska antalet olyckor och tråkigheter för alla medlemmar. Men när det ändå händer ska du ändå få hjälp och ersättning så att du, med minsta möjliga avbrott, kan fortsätta med det du och alla andra småföretagare gör allra bäst – skapa produkter och tjänster för era kunder. Det är det som för Sverige framåt!

God fortsättning på småföretagandet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hjälp till att påverka! Bli medlem

Som medlem är du med och påverkar politiker till ett bättre företagarklimat.
Men du får också medlemsförmåner som företaget sparar på. (I genomsnitt 6300kr)

Varmt välkommen som medlem! 
Mats Assarsson, ordförande.

PS. lägst avgift i landet – endast 1100 kr