Effektivisera ditt företag med AI – En introduktion till ChatGPT

Ai,Tech,,Businessman,Show,Virtual,Graphic,Global,Internet,Connect,Chatgpt

WEBBINARIUM
Företagarförbundet arrangerade en lärorik lunchföreläsning tillsammans med André Andersson från Scribill om Ai-assistenten ChatGPT. André beskrev hur generativ AI redan förändrar arbetslandskapet globalt och hur du kan använda det för att göra ditt företag smartare och mer konkurrenskraftigt.

Under föreläsningen lyfte André fram konkreta användningsområden där ChatGPT gör verklig skillnad och gav deltagarna konkreta exempel på hur företag kan drar nytta av tekniken för att effektivisera kommunikations- och arbetsprocesser.

André delade också med sig av kunskap om hur man bäst anpassar ChatGPT till företagets specifika behov, som att justera AI:ns kreativitetsnivå genom temperaturinställningen, anpassa din AI-assistents personlighet efter ditt företags unika behov, och skriva prompts som genererar önskade resultat.

Föredragshållare – André Andersson

Som medgrundare och VD för Scribill brinner André för att förse företag med de kunskaper och verktyg som krävs för att framgångsrikt integrera och utnyttja AI i deras arbetsflöden. Med sin praktiska och engagerande utbildningsstil har han tagit över 900 deltagare från teori till praktik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hjälp till att påverka! Bli medlem

Som medlem är du med och påverkar politiker till ett bättre företagarklimat.
Men du får också medlemsförmåner som företaget sparar på. (I genomsnitt 6300kr)

Varmt välkommen som medlem! 
Mats Assarsson, ordförande.

PS. lägst avgift i landet – endast 1100 kr