”Det finns en AI för det där”

IMG_9219

Har du testat Chat GPT och är nyfiken på vad det finns för andra AI-verktyg att använda? Besök sajten theresanaiforthat.com och botanisera bland de över 10 000 verktyg som finns där.

Namnet säger egentligen allt. ”There’s an AI for that” betyder att vad man än behöver göra så finns det en AI som kan hjälpa till. Lite överdrivet, förstås, men utvecklingen går fort och för varje dag som går tillkommer allt fler verktyg på sajten.

På theresanaiforthat.com är det enkelt att se vilka AI-verktyg som är de senaste och vilka som är populärast med flest nedladdningar. Det går även att söka på användningsområden – till exempel bildgenerering, skrivande eller sökmotoroptimering – och se vilka AI-verktyg som finns tillgängliga inom de områden du är intresserad av. Det framgår också om verktygen är gratis eller om det krävs betalning alternativt prenumeration för att använda dem.

En snabb koll på sajten ger några exempel på AI-verktyg:

Stratup.ai är ett verktyg som hjälper entreprenörer att generera unika och innovativa startupidéer genom att analysera bland annat trender och konsumentbeteenden.

GPTExcel är ett AI-verktyg som skapar och förklarar formler för Microsoft Excel och Google Kalkylark på ett enkelt sätt.

UltraBrainstomer är ett AI-drivet produktivitetsverktyg som hjälper företag med inlägg i sociala medier, kampanjer, muntliga föredrag och e-postmeddelanden.

Men det finns som sagt ytterligare flera tusen AI-verktyg på sajten, så undersök gärna om du hittar något du kan ha nytta av.

Text: Stefan Hedner

Bild: Stefan Hedner

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hjälp till att påverka! Bli medlem

Som medlem är du med och påverkar politiker till ett bättre företagarklimat.
Men du får också medlemsförmåner som företaget sparar på. (I genomsnitt 6300kr)

Varmt välkommen som medlem! 
Mats Assarsson, ordförande.

PS. lägst avgift i landet – endast 1100 kr