685 frågor direkt från Sveriges småföretagare till näringsministern

685_fragor-1272623661175I vår senaste undersökning fick småföretagarna själva, helt fritt, ställa frågor till Maud Olofsson. Det blev totalt 685 frågor och funderingar om det som ligger Sveriges småföretagare varmast om hjärtat. De är också skrivna rakt ur hjärtat och vi har inte ändrat versaler eller utropstecken.

FöretagarFörbundet representerar Sveriges hårt arbetande småföretagare. Vi driver deras viktigaste frågor och försöker påverka de politiska besluten så att det blir enklare och lönsammare att starta och driva företag. Vi är själva småföretagare och arbetar nära våra ”gräsrotsföretag” runt om i Sverige. Men nu går vi ett steg längre.

I vår senaste undersökning fick småföretagarna själva, helt fritt, ställa frågor till Maud Olofsson. Det blev totalt 685 frågor och funderingar om det som ligger Sveriges småföretagare varmast om hjärtat. De är också skrivna rakt ur hjärtat och vi har inte ändrat versaler eller utropstecken.

Jag är medveten om att Maud Olofsson har en fullspäckad agenda. Men min förhoppning är ändå att hon har möjlighet att ta del av frågorna. För det är trots allt småföretagarna som håller Sverige flytande, som skapar de nya jobben och som oftast verkar i det tysta. Och nu vill de ha svar på tal.

Läs rapporten

Trevlig läsning önskar
Camilla Littorin, förbundssekreterare FöretagarFörbundet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hjälp till att påverka! Bli medlem

Som medlem är du med och påverkar politiker till ett bättre företagarklimat.
Men du får också medlemsförmåner som företaget sparar på. (I genomsnitt 6300kr)

Varmt välkommen som medlem! 
Mats Assarsson, ordförande.

PS. lägst avgift i landet – endast 1100 kr