Varning för förväxling!

Domänerbjudande risk för förväxling kopiera

Då och då dimper det ner ”erbjudanden” som ser ut som fakturor, och på det sättet lätt kan förväxlas med en faktura och i en stressad situation kan komma att betalas i tron om att det var en faktura. Detta är ganska vanligt bland olika domänföretag. I dagarna fick undertecknad en faktura på 5100 kr för webbhotell och domänhosting. För en domän som idag kostar under 300 kr. Det är säkert ett mycket bra webbhotell som lovar säkerhet och snabbhet.

Det som Företagarförbundet vill varna för ar risken att förväxla ”erbjudandet” om att byta webbhotell och domänhantering med en helt ordinär faktura, för det är så den ser ut.

Jultider är för många lite extra stressiga och då kan en extra faktura snabbt slinka med och bli betald av misstag trots att man inte hade för avsikt att flytta sin domän.

Inte sällan är det svårt att säga upp dessa abonnemang heller som skall sägas upp flera månader innan avtalet går ut, vilket lätt leder till att kostnaden förlängs i ytterligare ett år. Pengar i sjön för många. Akta dig så det inte drabbar dig, håll lite extra koll på dina fakturor i stressiga perioder också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hjälp till att påverka! Bli medlem

Som medlem är du med och påverkar politiker till ett bättre företagarklimat.
Men du får också medlemsförmåner som företaget sparar på. (I genomsnitt 6300kr)

Varmt välkommen som medlem! 
Mats Assarsson, ordförande.

PS. lägst avgift i landet – endast 1100 kr