Nu har många småföretagare det stressigt. Allt skall hinnas med för att förhoppningsvis kunna njuta lite av semester. Allt skall bli klart på några få veckor. Som om inte det räckte så är det studentfester, skolavslutningar, midsommarfiranden med mera Tre konkreta tips på hur du undviker att bli tokstressad:

1. Skriv en “priolista”
Det är makalöst stressande att försöka ha alla uppgifter i huvudet. Skriv ner dem i en lista så får hjärnan överblick och “lugn och ro”
Därefter markerar du arbetsuppgifterna i “måste” och “önska” uppgifter.

2. Skaffa en backup
Hitta en ersättare för de viktigaste uppgifterna så kan du varva ner före och vila under semestern på det sätt du förtjänar!

3. Planera semestern
Dra gärna upp en plan för semesterveckorna, även om ni bestämmer att ni inte ska göra något alls. Att sväva för mycket i ovisshet kan leda till oro, särskilt om det finns många motstridiga krav inom familjen.

Läs mer

N

Mycket förmånligt

Ett medlemskap späckat med småföretagaranpassade medlemstjänster och förmåner. Din egen inköpsavdelning, rådgivning, försäkringspaket och mycket mer.

N

Småföretagen är bra för Sverige

De allra flesta jobben och tillväxten skapas här. Vi driver opinion för att göra det bättre, enklare och tryggare för dem att utvecklas. Bra för småföretagen, bra för Sverige!

N

Av småföretagare, för småföretagare!

Vi fokuserar på de allra minsta företagen, soloföretagare och de med upp till tio anställda. Vi är själva småföretagare och vet hur verkligheten ser ut.