socialdemokraterna-1234640489103Socialdemokraterna har nu kommit med ett ett uppdaterat krispaket som ska minska finanskrisens effekter. Även denna gång ingår åtgärder som direkt påverkar de svenska småföretagen. Vi går här igenom de nya förslagen, kommenterar och sätter betyg.

Dessutom redovisar vi vår betygsättning på det paket Socialdemokraterna kom med sent förra året. Betygen sätts på en skala från ett till fem, där fem är högsta betyg. Vi “väger” inte betygen, vilket innebär att en stor och dyr reform inte automatiskt får högre (eller lägre) betyg än en mindre åtgärd.

Sammanfattningsvis anser vi att socialdemokraternas nya krispaket är en förbättring jämfört med det förra då det innehåller ett bredare ROT-avdrag, som vi i FöretagarFörbundet tidigare krävt.

Läs rapporten

N

Mycket förmånligt

Ett medlemskap späckat med småföretagaranpassade medlemstjänster och förmåner. Din egen inköpsavdelning, rådgivning, försäkringspaket och mycket mer.

N

Småföretagen är bra för Sverige

De allra flesta jobben och tillväxten skapas här. Vi driver opinion för att göra det bättre, enklare och tryggare för dem att utvecklas. Bra för småföretagen, bra för Sverige!

N

Av småföretagare, för småföretagare!

Vi fokuserar på de allra minsta företagen, soloföretagare och de med upp till tio anställda. Vi är själva småföretagare och vet hur verkligheten ser ut.