Alla medlemmar i FöretagarFörbundet får från och med årsskiftet tillgång till fler rabatter än tidigare. Totalt handlar det om färdigprutade varor och tjänster hos ett 50-tal leverantörer.
– Dessutom lanserar vi ett nytt system som hanterar inköpsflödena på ett smartare och enklare sätt, säger Fredrik Kilenius på Lessmore AB.

FöretagarFörbundet har inlett ett samarbete med Lessmore som innebär att medlemmarna inte bara får fler rabatter hos fler leverantörer än tidigare. De får även tillgång till ett system som gör det enklare att hantera inköp och eventuella reklamationer.
– Det krävs bara en inloggning för att kunna handla hos samtliga leverantörer, vilket sparar en hel del tid. Skulle man sedan behöva reklamera några inköp gör man det hos en kundtjänst istället för att behöva ringa runt till respektive leverantör, säger Fredrik Kilenius som hoppas samarbetet kommer att innebära en enklare vardag för medlemmarna.

Som medlem i FöretagarFörbundet har du nu tillgång till nästan 50 ram- och rabattavtal som ger dig storkundsrabatter. Det är möjligt tack vare ett samarbete med Lessmore, som är specialiserade på just detta. Som ett exempel så får du en kreditbevakning av ditt egna företag. På det sättet får du veta vilken information andra får om ditt företag.

I nästa nummer av medlemstidningen Fria Företagare som utkommer i veckan kan du läsa mer om samarbetet mellan FöretagarFörbundet och Lessmore.

Läs mer på www.lessmore.se/ff

N

Mycket förmånligt

Ett medlemskap späckat med småföretagaranpassade medlemstjänster och förmåner. Din egen inköpsavdelning, rådgivning, försäkringspaket och mycket mer.

N

Småföretagen är bra för Sverige

De allra flesta jobben och tillväxten skapas här. Vi driver opinion för att göra det bättre, enklare och tryggare för dem att utvecklas. Bra för småföretagen, bra för Sverige!

N

Av småföretagare, för småföretagare!

Vi fokuserar på de allra minsta företagen, soloföretagare och de med upp till tio anställda. Vi är själva småföretagare och vet hur verkligheten ser ut.