Nytt samarbete med Lessmore

Alla medlemmar i FöretagarFörbundet får från och med årsskiftet tillgång till fler rabatter än tidigare. Totalt handlar det om färdigprutade varor och tjänster hos ett 50-tal leverantörer.
– Dessutom lanserar vi ett nytt system som hanterar inköpsflödena på ett smartare och enklare sätt, säger Fredrik Kilenius på Lessmore AB.

FöretagarFörbundet har inlett ett samarbete med Lessmore som innebär att medlemmarna inte bara får fler rabatter hos fler leverantörer än tidigare. De får även tillgång till ett system som gör det enklare att hantera inköp och eventuella reklamationer.
– Det krävs bara en inloggning för att kunna handla hos samtliga leverantörer, vilket sparar en hel del tid. Skulle man sedan behöva reklamera några inköp gör man det hos en kundtjänst istället för att behöva ringa runt till respektive leverantör, säger Fredrik Kilenius som hoppas samarbetet kommer att innebära en enklare vardag för medlemmarna.

Som medlem i FöretagarFörbundet har du nu tillgång till nästan 50 ram- och rabattavtal som ger dig storkundsrabatter. Det är möjligt tack vare ett samarbete med Lessmore, som är specialiserade på just detta. Som ett exempel så får du en kreditbevakning av ditt egna företag. På det sättet får du veta vilken information andra får om ditt företag.

I nästa nummer av medlemstidningen Fria Företagare som utkommer i veckan kan du läsa mer om samarbetet mellan FöretagarFörbundet och Lessmore.

Läs mer på www.lessmore.se/ff

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hjälp till att påverka! Bli medlem

Som medlem är du med och påverkar politiker till ett bättre företagarklimat.
Men du får också medlemsförmåner som företaget sparar på. (I genomsnitt 6300kr)

Varmt välkommen som medlem! 
Mats Assarsson, ordförande.

PS. lägst avgift i landet – endast 1100 kr