NYHET – Presentshop för medlemmar

Bild produkter FF Felestad

Företagarförbundet, en ledande intresseorganisation för Sveriges småföretagare, är stolta över att presentera ett nytt samarbete med Felestad New Wave Profile, som utökar vårt omfattande utbud av medlemsförmåner. Detta partnerskap innebär att alla medlemmar nu har tillgång till exklusiva erbjudanden och produkter från Felestad New Wave Profile, en framstående leverantör av profilkläder, profilprodukter, expomaterial och företagsgåvor.
 
Som en del av detta nya samarbete har Företagarförbundet fått en egen webbshop, där medlemmar enkelt kan utforska och dra nytta av de specialerbjudanden som är skräddarsydda för att stödja och förbättra småföretagares verksamhet. I webbshopen kommer vi få ta del av bra erbjudande och unika kampanjer som endast är riktade till oss. Detta initiativ är ett viktigt steg i vårt kontinuerliga arbete för att tillhandahålla värdefulla resurser och stöd som möter de specifika behoven hos våra medlemmar.
 
Vi ser fram emot de positiva effekter detta partnerskap kommer att ha för våra medlemmar och deras företag. Vår målsättning är att fortsätta utveckla och bredda våra erbjudanden för att säkerställa att våra medlemmar har tillgång till de bästa möjliga resurserna för att stärka och växa sina företag.
 
För mer information om denna nya medlemsförmån och för att utforska de exklusiva erbjudandena, besök vår webbshop via https://ff.felestad.se.
 
Välkommen till ett ännu starkare nätverk av stöd, samarbete och förmåner – allt designat för att du som småföretagare ska lyckas ännu bättre i ditt företagande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hjälp till att påverka! Bli medlem

Som medlem är du med och påverkar politiker till ett bättre företagarklimat.
Men du får också medlemsförmåner som företaget sparar på. (I genomsnitt 6300kr)

Varmt välkommen som medlem! 
Mats Assarsson, ordförande.

PS. lägst avgift i landet – endast 1100 kr