Lokala nätverk

Fria Företagare har sedan många år ett nätverk i Skåne, närmare bestämt i Helsingborgsregionen. Det finns en styrelse bestående av lokala medlemmar som driver det lokala nätverket i föreningsform. Man inriktar sig mycket på att ge medlemmarna i Helsingborgsregionen en chans till att nätverka, mingla med andra företagare kombinerat med inspirerande föredrag och studiebesök samt att lyfta fram de lokala småföretagarna såväl som främja företagande och entreprenörskap. De medlemmar i Fria Företagare som har sin verksamhet i Skåne ingår automatiskt i detta.

Fria Företagare Skåne/Helsingborgsregionen har årligen ett antal populära och välbesökta nätverks- och mingelträffar i Helsingborg på Restaurang Teaterkatten. Här får du möjlighet att träffa såväl andra medlemmar som andra småföretagare för att utbyta tankar idéer och skapa nya kontakter.

Dessutom inspirationsföreläsare inom olika områden. Allt i avspänd After Work – miljö.
Evenemangen heter: Fria Företagare 17:55

Arrangemangen är kostnadsfria och du blir automatiskt inbjuden via e-post som medlem och verksam i Skåne och ingår därmed automatiskt i detta lokala nätverk inom Fria Företagare .

Förutom nätverksmöjligheter arbetar den lokala styrelsen med att befrämja företagande och entreprenörskap i regionen. T ex sponsrar vi Ung Företagsamhet i Skåne genom att vara värd och jury för UF:s pris för bästa hantverksföretag i Skåne.

Vill du komma i kontakt med oss gör du detta lättast genom att mejla till skane@ff.se. Du kan naturligtvis även ringa till medlemskansliet på tel: 020-760 761, ankn. 2, så hjälper de dig.

Läs mer om våra aktiviteter och evenemang här.Styrelsen
Företagarförbundet Fria Företagare Skånes styrelse består, liksom förbundets styrelsen, utav verksamma småföretagare. Vi har en egen valberedning som jobbar för att få aktiva företagare engagerade i styrelsen.

Ordförande
Bo Furevi, Helsingborg

Vice ordförande
Ulf Sjölander, Helsingborg

Ledamöter
Ingrid Thelin, Helsingborg
Håkan Erlandsson, Annelöv
Simon Blonér, Helsingborg
Fredrik Gärtner, Helsingborg

Suppleanter
Mats Assarsson, Helsingborg

Medlemsförmåner

Juridisk rådgivning

Kostnadsfri telefonrådgivning från Rådgivningspanelen

Medlemspanelen

Din röst i opinionsarbetet med hjälp av webbenkäter

Handboken

Om rättigheter och skyldigheter vid en skattegranskning

Medlemstidningen

Medlemstidningen speglar vad som händer i småföretagarnas Sverige

Inköpscentral med mycket fördelaktiga medlemsrabatter

Partner Företag ger ditt företag ett omfattande skydd.

En förmånlig gruppförsäkring, Partner Hälsa.

Tele2 abonnemang och tjänster till rabatterade priser

35% rabatt på rabattberättigat katalogsortiment

Tanka enkelt och förmånligt med OKQ8 Företagskort

Helhetslösning för ditt företag på Shell och St1

N

Mycket förmånligt

Ett medlemskap späckat med småföretagaranpassade medlemstjänster och förmåner. Din egen inköpsavdelning, rådgivning, försäkringspaket och mycket mer.

N

Småföretagen är bra för Sverige

De allra flesta jobben och tillväxten skapas här. Vi driver opinion för att göra det bättre, enklare och tryggare för dem att utvecklas. Bra för småföretagen, bra för Sverige!

N

Av småföretagare, för småföretagare!

Vi fokuserar på de allra minsta företagen, soloföretagare och de med upp till tio anställda. Vi är själva småföretagare och vet hur verkligheten ser ut.