Medlemmar sparar tusenlappar med förmånsprogrammet

pengar

Företagarförbundet Fria Företagare fyller på förmånsprogrammet med fler samarbetspartners och ännu bättre rabatter. Ditt företag kan spara tusenlappar – varje år.

– En stor del av förbundets arbete handlar om att jobba med att förbättra förutsättningarna för att starta och driva företag i Sverige. Som medlem stöttar du detta arbete. Men tack vare våra samarbetspartners kan vi även erbjuda rabatter som innebär att ditt företag kan tjäna in medlemsavgiften och mer därtill, säger Mats Assarsson, ordförande i Företagarförbundet Fria Företagare.

FÖRBUNDET HAR ERBJUDIT dig som medlem fina förmåner i form av rabatterade avtal under många års tid. I snitt så sparar de medlemmar som utnyttjar några av våra rabatter ca 4750 kr per år, vilket är en bra affär då medlemsavgiften endast är en femtedel av detta.

ENLIGT DE SVAR vi fick i en medlemsenkät som gjordes i våras så passar sex av tio av medlemmarna på att utnyttja förmånerna.

– Det innebär att vi sparar 42 miljoner tillsammans med våra medlemmar varje år. Det är vi riktigt stolta över! På den här sidan kan du läsa mer om fyra av våra partners och deras aktuella erbjudanden till medlemmar. Mer information om aktuella medlemsförmåner och rabatter hittar du på www.ff.se/medlemsformaner/ där vi även lägger till nya förmåner efterhand som vi skriver avtal med nya partners.

Se aktuella förmåner här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hjälp till att påverka! Bli medlem

Som medlem är du med och påverkar politiker till ett bättre företagarklimat.
Men du får också medlemsförmåner som företaget sparar på. (I genomsnitt 6300kr)

Varmt välkommen som medlem! 
Mats Assarsson, ordförande.

PS. lägst avgift i landet – endast 1100 kr