Petter-Stordalen-1342680581514Brukar du lyssna på P1 när sommarpratarna sänds? I årets uppsättning finns det flera spännande entreprenörer. Om du inte sitter klistrad vid radion går det bra att lyssna på programmen via webben i efterhand. Då är dessutom musiken förkortad så att 1,5 timme radio blir 45 minuter.
Visste du exempelvis att Spotify-grundaren Daniel Ek startade sitt första företag redan som 14-åring?

25 juni Christina Lampe-Önnerud, batteriuppfinnare, global entreprenör

7 juli Petter Stordalen, hotellentreprenör (Choice Hotels)

10 juli Gudrun Sjödén – Designer, vd

12 juli Daniel Ek, Spotify

Ja, egentligen finns det ännu fler företagare bland sommarpratarna. Flera av författarna, skådespelarna och andra kända personer driver oftast företag. Leta själv bland intressanta profiler på SR:s Sommarprogramsida.

N

Mycket förmånligt

Ett medlemskap späckat med småföretagaranpassade medlemstjänster och förmåner. Din egen inköpsavdelning, rådgivning, försäkringspaket och mycket mer.

N

Småföretagen är bra för Sverige

De allra flesta jobben och tillväxten skapas här. Vi driver opinion för att göra det bättre, enklare och tryggare för dem att utvecklas. Bra för småföretagen, bra för Sverige!

N

Av småföretagare, för småföretagare!

Vi fokuserar på de allra minsta företagen, soloföretagare och de med upp till tio anställda. Vi är själva småföretagare och vet hur verkligheten ser ut.