Pang i Bygget på Fredriksdalsteatern

Fredriksdalsteatern med Eva Rydberg  i spetsen har i år världspremiär, “på livescen”, av den garanterade skrattfesten av John Cleese; PANG I BYGGET! Medverkar gör även bl a Adde Malmberg, Kalle Rydberg och Ewa Roos.

Fria Företagare  har även i år möjligheten och glädjen att förmedla biljetter ( tot 100 st) till våra medlemmar i Skåne till en av föreställningarna nämligen torsdagen den 26 juni med fina platser på rad 7-11.

 Så här går det till

Varje medlemsföretag har möjlighet att köpa max två biljetter á 395 kr (inkl moms) till principen ”först till kvarn”. Bokning görs via mejl till skane@ff.se senast den 20 maj. När ni erhållit bekräftelse på biljettreservationen via returmejl så ska inbetalningen göras inom två dagar till det bankgiro som anges i mejlet.

Biljetterna lämnas ut vid Fredriksdalsteaterns entré kl 19.00 dvs 30 min innan föreställningen börjar av Fria Företagares representanter.

Väl mött och mycket nöje önskar

Styrelsen
Fria Företagare Skåne

N

Mycket förmånligt

Ett medlemskap späckat med småföretagaranpassade medlemstjänster och förmåner. Din egen inköpsavdelning, rådgivning, försäkringspaket och mycket mer.

N

Småföretagen är bra för Sverige

De allra flesta jobben och tillväxten skapas här. Vi driver opinion för att göra det bättre, enklare och tryggare för dem att utvecklas. Bra för småföretagen, bra för Sverige!

N

Av småföretagare, för småföretagare!

Vi fokuserar på de allra minsta företagen, soloföretagare och de med upp till tio anställda. Vi är själva småföretagare och vet hur verkligheten ser ut.