Företagarförbundet Fria Företagare utsatt för förtalskampanj!

Defending their rights concept. Silhouette of hands pointing, denouncing the hand that defends their rights

 

Sedan en tid har vi, Företagarförbundet Fria Företagare, varit utsatt för en förtalskampanj från en annan företagarorganisation, Småföretagarnas Riksförbund. Deras ordförande har gått ut i nyhetsbrev till egna medlemmar och hävdat att vi, i samtal med småföretagare, via bluffmetoder försöker utge oss för att vara dem. Detta är inte sant! Och det är vi övertygade om att du och andra medlemmar känner. Nya medlemmar kan dock bli förvirrade. Därför ett förtydligande.

Detta är INTE sant!

  • Företagarförbundet Fria Företagare presenterar sig INTE som Småföretagarnas Riksförbund, skulle aldrig, och kommer inte att göra det!

Detta är sant

  • Företagarförbundet Fria Företagare presenterar sig alltid med stolthet som Företagarförbundet Fria Företagare!
  • Företagarförbundet Fria Företagare har sedan 1936 framgångsrikt arbetat och drivit politisk opinion för bättre villkor att starta, äga och driva företag i Sverige.
  • Företagarförbundet Fria Företagare arbetar för att du som företagare skall erhålla bra erbjudanden och villkor hos leverantörer och partners.
  • Företagarförbundet Fria Företagare arbetar för att du som medlem och företagare skall få relevant information och stöd för ditt företagande

(Småföretagarnas Riksförbund startade 2010. Delvis av personer, bl a dess ordförande, med ett förflutet i vår organisation.)

Kontakta mig gärna för raka och ärliga svar

Som eventuellt undrande småföretagare, medlem eller ej. Är du välkommen att kontakta mig för raka, ärliga och klara svar kring ett företagarförbund som i över 80 år arbetat för att göra det bättre, enklare och tryggare för dig och alla andra företagare i landet.

Mats Assarsson, ordförande
mats.assarsson@ff.se
0709-374133

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hjälp till att påverka! Bli medlem

Som medlem är du med och påverkar politiker till ett bättre företagarklimat.
Men du får också medlemsförmåner som företaget sparar på. (I genomsnitt 6300kr)

Varmt välkommen som medlem! 
Mats Assarsson, ordförande.

PS. lägst avgift i landet – endast 1100 kr