Sedan en tid har vi, Företagarförbundet Fria Företagare, varit utsatt för en förtalskampanj från en annan företagarorganisation, Småföretagarnas Riksförbund. Deras ordförande har gått ut i nyhetsbrev till egna medlemmar och hävdat att vi, i samtal med småföretagare, via bluffmetoder försöker utge oss för att vara dem. Detta är inte sant! Och det är vi övertygade om att du och andra medlemmar känner. Nya medlemmar kan dock bli förvirrade. Därför ett förtydligande.

Detta är INTE sant!

  • Företagarförbundet Fria Företagare presenterar sig INTE som Småföretagarnas Riksförbund, skulle aldrig, och kommer inte att göra det!

Detta är sant

  • Företagarförbundet Fria Företagare presenterar sig alltid med stolthet som Företagarförbundet Fria Företagare!
  • Företagarförbundet Fria Företagare har sedan 1936 framgångsrikt arbetat och drivit politisk opinion för bättre villkor att starta, äga och driva företag i Sverige.
  • Företagarförbundet Fria Företagare arbetar för att du som företagare skall erhålla bra erbjudanden och villkor hos leverantörer och partners.
  • Företagarförbundet Fria Företagare arbetar för att du som medlem och företagare skall få relevant information och stöd för ditt företagande

(Småföretagarnas Riksförbund startade 2010. Delvis av personer, bl a dess ordförande, med ett förflutet i vår organisation.)

Kontakta mig gärna för raka och ärliga svar

Som eventuellt undrande småföretagare, medlem eller ej. Är du välkommen att kontakta mig för raka, ärliga och klara svar kring ett företagarförbund som i över 80 år arbetat för att göra det bättre, enklare och tryggare för dig och alla andra företagare i landet.

Mats Assarsson, ordförande
mats.assarsson@ff.se
0709-374133

 

N

Mycket förmånligt

Ett medlemskap späckat med småföretagaranpassade medlemstjänster och förmåner. Din egen inköpsavdelning, rådgivning, försäkringspaket och mycket mer.

N

Småföretagen är bra för Sverige

De allra flesta jobben och tillväxten skapas här. Vi driver opinion för att göra det bättre, enklare och tryggare för dem att utvecklas. Bra för småföretagen, bra för Sverige!

N

Av småföretagare, för småföretagare!

Vi fokuserar på de allra minsta företagen, soloföretagare och de med upp till tio anställda. Vi är själva småföretagare och vet hur verkligheten ser ut.