Periodvis under de senaste månaderna har vi, Företagarförbundet Fria Företagare, varit utsatt för en förtalskampanj från en annan företagarorganisation, Småföretagarnas Riksförbund.
Just nu påståenden i information till sina medlemmar. Att vi skulle ringa upp deras medlemmar, utge oss för att vara dem för att förlänga medlemskap och sedan skicka egna fakturor.

Ett förfarande som är fullständigt främmande för oss. Vi är en medlemsägd organisation för småföretagare som redan funnits i 60 år när Småföretagarnas Riksförbund startade 2010.

Vi finner det högst förvånande och oseriöst att en annan företagarorganisation fortsätter att gå ut med information om oss som inte innehåller någon som helst sanning.

Kontakta mig gärna för raka och ärliga svar
Som eventuellt undrande småföretagare, medlem eller ej. Är du välkommen att kontakta mig för raka, ärliga och klara svar kring ett företagarförbund som i över 60 år arbetat för att göra det bättre, enklare och tryggare för dig och alla andra företagare i landet.

Med bästa småföretagarhälsningar

Mats Assarsson
Ordförande, Företagarförbundet Fria Företagare
mats.assarsson@ff.se
0709-37 41 33

N

Mycket förmånligt

Ett medlemskap späckat med småföretagaranpassade medlemstjänster och förmåner. Din egen inköpsavdelning, rådgivning, försäkringspaket och mycket mer.

N

Småföretagen är bra för Sverige

De allra flesta jobben och tillväxten skapas här. Vi driver opinion för att göra det bättre, enklare och tryggare för dem att utvecklas. Bra för småföretagen, bra för Sverige!

N

Av småföretagare, för småföretagare!

Vi fokuserar på de allra minsta företagen, soloföretagare och de med upp till tio anställda. Vi är själva småföretagare och vet hur verkligheten ser ut.