Årets skrattfest på Fredriksdalsteatern i Helsingborg!

Företagarförbundet Fria Företagare Skåne bjuder in till Fredriksdalsteatern som i år visar ännu en garanterad skrattfest; Sugar – I hetaste laget med bl a Eva Rydberg och Thomas Pettersson, s

Vi har även i år möjligheten och glädjen att förmedla biljetter ( tot 50 st) till våra medlemmar i Skåne till en av föreställningarna nämligen Torsdagen den 30 juni kl 19.30 med bra platser på rad 7-11.

Så här går det till
Varje medlemsföretag har möjlighet att köpa max två biljetter á 420 kr (inkl moms) till principen ”först till kvarn”. Biljettreservation görs via mejl till skane@ff.se senast den 25 maj. När ni erhållit bekräftelse på biljettreservationen via returmejl så ska inbetalningen göras inom två dagar till det bankgiro som anges i mejlet.

Biljetterna lämnas ut vid Fredriksdalsteaterns entré kl. 19.00 dvs 30 min innan föreställningen börjar av Företagarförbundet Fria Företagares representanter.

Väl mött och mycket nöje önskar
Styrelsen, Företagarförbundet Fria Företagare Skåne

image1

N

Mycket förmånligt

Ett medlemskap späckat med småföretagaranpassade medlemstjänster och förmåner. Din egen inköpsavdelning, rådgivning, försäkringspaket och mycket mer.

N

Småföretagen är bra för Sverige

De allra flesta jobben och tillväxten skapas här. Vi driver opinion för att göra det bättre, enklare och tryggare för dem att utvecklas. Bra för småföretagen, bra för Sverige!

N

Av småföretagare, för småföretagare!

Vi fokuserar på de allra minsta företagen, soloföretagare och de med upp till tio anställda. Vi är själva småföretagare och vet hur verkligheten ser ut.