Vi gör om succén!Fria Företagare 17:55 tar åter en tura!

OBS! MAX 64 platser så boka omgående!
Sista anmälningsdag 25 oktober.

Fria Företagare 17:55
27 oktober kl. 17:55 • After Work • Affärsmingel • Inspiration
– En mötesplats för företagare och entreprenörer i Skåne.

Ett förnyelsebart samhälle!

Drömmen om det fullt nedbrytbara och förnyelsebara biomaterialet fick Åke Rosén att starta GAIA. I GAIA:s framtidsvision är fossila råvaror ett minne blott. Följ med oss på resan, mot ett humanare samhälle. Vi får lyssna till Åke Roséns resa och ta del av den framtida strategin för ett förnyelsebart samhälle.

I paketet som ENDAST kostar dig din Turabiljett för 74 kr ingår både 3 st handmader (smörrebröd) och dryck. Vi kommer också under turan ha ”visitkortslotteri” så glöm inte att ta med visitkorten. Vi har abonnerat nedre restaurangdäcket.

Anmälan

Kvällen är öppen för alla företagare och till en kostnad av 74 SEK, det enda som krävs är en anmälan senast den 25 oktober här
OBS! Begränsat antal platser.

Program

Kl. 17:40 – 17:50 Köpa TURABILJETT.
Kl. 18:00 – 19:00 Turar vi och äter våra smörrebröd.
Kl. 19:00 – 19:30 Åke Rosén, Bionedbrytbara produktlösningar.
Kl. 19:40 – 19:55 Visitkortlotteri med fina vinster.

Välkommen!
Företagarförbundet Fria Företagare Skåne

Läs mer om evenemanget här

N

Mycket förmånligt

Ett medlemskap späckat med småföretagaranpassade medlemstjänster och förmåner. Din egen inköpsavdelning, rådgivning, försäkringspaket och mycket mer.

N

Småföretagen är bra för Sverige

De allra flesta jobben och tillväxten skapas här. Vi driver opinion för att göra det bättre, enklare och tryggare för dem att utvecklas. Bra för småföretagen, bra för Sverige!

N

Av småföretagare, för småföretagare!

Vi fokuserar på de allra minsta företagen, soloföretagare och de med upp till tio anställda. Vi är själva småföretagare och vet hur verkligheten ser ut.