Fria Företagare 17:55

• After Work • Affärsmingel • Inspiration
– En mötesplats för företagare och entreprenörer i Skåne

Plats
Teaterkatten i Helsingborg 10 september kl. 17:55

Kvällens tema
Aktiva seniorer!
– En lysande affärsidé!

FemtioFemPlus affärsidé är att låta aktiva seniorer utföra bland annat städning, trädgårdsarbete och renoveringar hos företag, kommuner och privatpersoner, i alla åldrar. Företaget finns idag representerade i stora delar av Sverige och har sedan starten 2009 i Helsingborg nått en omsättning på 36 miljoner, vilket gör företaget till ett av landets snabbast växande företag.
Idag har företaget 60 medarbetare och har genom åren haft över 3500 kunder i Helsingborg med en stor andel återkommande kunder.Kom och lyssna på Mats Lijekvist! Verksamhetschef på FemtioFemPlus som berättar om denna otroliga succé som byggts upp genom åren.

Fria Företagare 17:55 är kostnadsfri och öppen för alla företagare. Läs mer här
Ta tillfället i akt, att efter Fria Företagare 17:55, boka ett bord och ta del av den meny till specialpris som Teaterkatten erbjuder kvällens AW-gäster. Ring 042-12 38 00 för bokning av bord.

Anmäl dig här!

Program
Kl. 17:55 – 18:30 Registrering och mingel med tilltugg från buffén.
Kl. 18:30 – 19:00 Inspiration: Aktiva seniorer! – En lysande affärsidé!
Kl. 19:00 – 20:00 Mingel och eftersnack.

Utebliven medverkan debiteras med 250 kr.

N

Mycket förmånligt

Ett medlemskap späckat med småföretagaranpassade medlemstjänster och förmåner. Din egen inköpsavdelning, rådgivning, försäkringspaket och mycket mer.

N

Småföretagen är bra för Sverige

De allra flesta jobben och tillväxten skapas här. Vi driver opinion för att göra det bättre, enklare och tryggare för dem att utvecklas. Bra för småföretagen, bra för Sverige!

N

Av småföretagare, för småföretagare!

Vi fokuserar på de allra minsta företagen, soloföretagare och de med upp till tio anställda. Vi är själva småföretagare och vet hur verkligheten ser ut.