Webbinarier för alla medlemmar

2017-06-08  HELSINGBORG
Mats Assarsson ,ordförande FÖRETAGAREFÖRBUNDET
FOTO:STEFAN LINDBLOM/HBG-BILD
bild för fri publicering !

Pandemin har varit en besvärlig tid för många företagare, för andra katastrofal och för många är den fortsatt en stor utmaning. För många människor har den inneburit tragedier med sjukdom och ibland dödsfall i familjen eller bland nära och kära. Det är en tid i historien som vi aldrig kommer att glömma. 

Men pandemin har samtidigt förflyttat oss i nya riktningar. Klimatarbetet har fått större fokus, resandet har förändrats, handhygienen har fått ett sällan skådat uppsving. 
Därtill har de digitala mötena flyttat in i var mans liv. Vi möts på tu man hand digitalt, i utvecklingssamtal i skolan eller på arbetet, vi arbetar i grupper i Teams, Zoom, Meet eller andra appar. Vi deltar i Webbinarier om olika ämnen som lär och utvecklar oss. Avståndet till intressanta föredrag har blivit avsevärt kortare och mindre kostsamt.

I och med detta lanserar Företagarförbundet tre webbinarier för medlemmar under hösten. Förhoppningen är att intresset skall vara stort och att vi kan fortsätta med detta även till våren med ett föredrag i månaden.

Vi är glada att kunna presentera en av Sveriges starkaste föredragshållare som blivit nominerad till årets talare 2017 – Per Holknekt redan den 20 oktober!

Företagarförbundets webbinarier kommer att hållas som under lunchen mellan 12.00 och 12.30 med plats för frågor efteråt. Vi hoppas att dessa skall berika lunchen ”näringsmässigt” för ditt företagande!

Varmt välkomna till Företagarförbundets webbinarier
Mats Assarsson, Förbundsordförande

Webbinarie program höst/vinter

Onsdag 20 oktober kl 12.00 – 12.30

Per Holknekt – ”från fulvinster till finvinster”

Världen förändras efter Corona – hur påverkas de mindre företagen? Vilka möjligheter träder fram?
Per Holknekt, visionär och serieentreprenör berättar om sin syn på framtiden och möjligheterna för småföretagen att skapa affärer i PostCorona världen.

Läs mer här och anmäl dig

Onsdag 17 november kl 12.00 – 12.30

Dubbla dina intäkter från offentliga affärer
930 miljarder i offentliga affärer = möjligheter för miljoner för de mindre företagen  

Fredrik Tamm från Public Insight beskriver den offentliga marknaden och de möjligheter som den innebär. Konkreta tips på hur du som liten företagare kan hitta upphandlingar för dig och ta hem anbud som ökar din omsättning och vinst.

Onsdag 15 december kl 12.00 – 12.30

Digitala bedrägerier ökar! – Förbered och Försvara dig
Cybersäkerhetsexpert Henrik Brandt från Crawford ger exempel på nätbedrägerier och ”cyberattacker” som drabbat företag, och tipsar om hur de kunde skyddat sig och undvikit stora besvär och kostnader.

Onsdag 19 januari kl 12.00 – 12.30

Inför 2022 – vad skall du som företagare tänka på?
Vilka lagar förändras? Vilka trender ser vi? Vilka möjligheter öppnas? Vilka stöd finns för utveckling av ditt företag. Företagarförbundet går snabbt igenom en agenda med möjligheter för det nya året. Välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hjälp till att påverka! Bli medlem

Som medlem är du med och påverkar politiker till ett bättre företagarklimat.
Men du får också medlemsförmåner som företaget sparar på. (I genomsnitt 6300kr)

Varmt välkommen som medlem! 
Mats Assarsson, ordförande.

PS. lägst avgift i landet – endast 1100 kr