starta-eget-kasse-1334648588740Nästa vecka är det fokus på att få fler att starta företag i Sverige. Nyföretagarcentrum arrangerar för sjunde året “Nyföretagarveckan”, vecka 17. Runtom i landet blir det olika aktiviteter, på flera orter arrangeras “Café Starta Eget” där man kan träffa rådgivare eller utöka sitt nätverk.
På flera håll (bland annat i Göteborg, Malmö och Växjö) bjuds det även på föreläsningar som kan vara intressanta även för den som varit igång ett tag med sitt företag. Kolla programmet – kanske finns det något av intresse på din ort?

N

Mycket förmånligt

Ett medlemskap späckat med småföretagaranpassade medlemstjänster och förmåner. Din egen inköpsavdelning, rådgivning, försäkringspaket och mycket mer.

N

Småföretagen är bra för Sverige

De allra flesta jobben och tillväxten skapas här. Vi driver opinion för att göra det bättre, enklare och tryggare för dem att utvecklas. Bra för småföretagen, bra för Sverige!

N

Av småföretagare, för småföretagare!

Vi fokuserar på de allra minsta företagen, soloföretagare och de med upp till tio anställda. Vi är själva småföretagare och vet hur verkligheten ser ut.