Medlemstidningen Fria Företagare

Tidningen Fria Företagare speglar vad som händer i småföretagarnas Sverige i aktuella artiklar och ger dig konkreta tips, information, inspiration, omvärldsbevakning och annat som kan hjälpa dig i ditt företagande. Vi granskar även politiker och makthavare samt presenterar konstruktiva förslag till åtgärder för att förbättra Sveriges småföretagarklimat. Tidningen utkommer fyra gånger per år och distribueras bl a även till politiker, kommunkontor och till övrig press i landet. Som medlem får du tidningen i din brevlåda.

Har du åsikt – dela den!

Skriv ett inlägg på vår insändarsida. Alla åsiktsriktningar är välkomna. Du kan underteckna med signatur men avsändarens namn och telefonnummer skall alltid bifogas för redaktionens kännedom. Texten bör inte överstiga 1500 tecken. Vi förbehåller oss rätten att redigera eller refusera inläggen. Tack för din åsikt!

Alla utgåvor av tidningen

Här kommer du åt alla tidigare utgåvor av vår tidningen Fria Företagare.

Opinions- och kampanjstöd i tidningen

Genom en radannons i medlemstidningen Fria Företagare når du ut till alla medlemmar samtidigt som du är med och stöttar vårt opinionsarbete för ett bättre småföretagarklimat. Fyll i kontaktformuläret så får du mer information.

Medlemsförmåner

Juridisk rådgivning

Kostnadsfri telefonrådgivning från Rådgivningspanelen

Medlemspanelen

Din röst i opinionsarbetet med hjälp av webbenkäter

Medlemstidningen

Medlemstidningen speglar vad som händer i småföretagarnas Sverige

Inköpscentral med mycket fördelaktiga medlemsrabatter

Partner Företag ger ditt företag ett omfattande skydd.

En förmånlig gruppförsäkring, Partner Hälsa.

Tele2 abonnemang och tjänster till rabatterade priser

35% rabatt på rabattberättigat katalogsortiment

Tanka enkelt och förmånligt med OKQ8 Företagskort

Alla ska har råd att skydda sitt företag. Rätt Säkerhet och Trygghet till kraftigt rabatterade priser
N

Mycket förmånligt

Ett medlemskap späckat med småföretagaranpassade medlemstjänster och förmåner. Din egen inköpsavdelning, rådgivning, försäkringspaket och mycket mer.

N

Småföretagen är bra för Sverige

De allra flesta jobben och tillväxten skapas här. Vi driver opinion för att göra det bättre, enklare och tryggare för dem att utvecklas. Bra för småföretagen, bra för Sverige!

N

Av småföretagare, för småföretagare!

Vi fokuserar på de allra minsta företagen, soloföretagare och de med upp till tio anställda. Vi är själva småföretagare och vet hur verkligheten ser ut.