Fria Företagare utsatt för förtalskampanj!

Sedan en tid har vi, företagarförbundet Fria Företagare, varit utsatt för en förtalskampanj från en annan företagarorganisation, Småföretagarnas Riksförbund. Deras ordförande har gått ut i sociala medier samt i nyhetsbrev till egna medlemmar och hävdat att vi, i samtal med småföretagare, via bluffmetoder försöker utge oss för att vara dem. Påstår att vi förfar bedrägligt och uppmanar läsaren att polisanmäla oss med mera.

Vi kallar oss, via registrering av nytt varumärke, sedan oktober 2013 företagarförbundet Fria Företagare. Under namnet FöretagarFörbundet har vi sedan 1951 framgångsrikt arbetat och drivit opinion för bättre villkor att starta, äga och driva företag i Sverige. Småföretagarnas Riksförbund startade 2010. Delvis av personer, bl a dess ordförande, med ett förflutet i vår organisation.

Förvånande och oseriöst

Vi finner det högst förvånande och oseriöst att en annan företagarorganisation går ut med information om oss som inte innehåller någon som helst sanning.

Att i medier och informationskanaler på olika sätt förtala ett annat förbund visar egentligen bara att; Det känns svårt att betrakta Småföretagarnas Riksförbund som en seriös organisation. Det finns anledning att ifrågasätta agendan hos dess styrelse och ordförande. Agerandet verkar snarare ha ett egenintresse än fokus på företagarfrågor.

Kontakta mig gärna för raka och ärliga svar

Som eventuellt undrande småföretagare, medlem eller ej. Är du välkommen att kontakta mig för raka, ärliga och klara svar kring ett företagarförbund som i över 60 år arbetat för att göra det bättre, enklare och tryggare för dig och alla andra företagare i landet.

Med bästa småföretagarhälsningar

Mats Assarsson
Ordförande, Fria Företagare
mats.assarsson@ff.se
0709-37 41 33
www.ff.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hjälp till att påverka! Bli medlem

Som medlem är du med och påverkar politiker till ett bättre företagarklimat.
Men du får också medlemsförmåner som företaget sparar på. (I genomsnitt 6300kr)

Varmt välkommen som medlem! 
Mats Assarsson, ordförande.

PS. lägst avgift i landet – endast 1100 kr