Jämför företagslån

Allt om företagslån i Sverige

”Behovet av finansiering uppstår för alla företag. Det kan vara ett resultat av att en egenföretagare precis har satt igång och behöver få finansiering för kostnader i samband med uppstart, för att anställa mer personal, för att investera i nya verktyg, för att utöka sin budget för marknadsföring eller något annat.
 
Finns det inte tillräckligt med likviditet i bolaget väljer majoriteten av egenföretagare att låna från banker och andra finansbolag. Däremot skiljer sig villkoren åt hos många långivare varför det är viktigt att både förstå hur företagslån fungerar och vilken av långivarna som kan erbjuda ens företag bäst lån utifrån ens behov och förutsättningar.
 
I Kompars följande guide går de igenom vad kostnaden är för företagslån, vart en entreprenör kan få ett företagslån, vilka företagslån som är mest populära och annan nyttig information. Du kan även jämföra företagslån genom Kompar.”
 

 

Medlemserbjudande

  • Jämför +20 långivare & banker
  • Låna upp till 7 miljoner kronor
  • Snabb handläggning – svar inom 24 timmar
  • Personlig rådgivning inför investeringslån
  • Gratis omfinansieringstjänst för medlemmar (ordinarie pris 1200 kr)

Tjänster för tryggare och snabbare investeringar för småföretagare.

 

Mallar och verktyg

För för ditt företags ekonomi

Kompar erbjuder Företagarförbundets medlemmar verktyg och mallar för Budget, likviditetsbudget, affärsplan, momsberäkning med mera Allt för att du som småföretagare skall få bättre kontroll över din ekonomi.