Medlemserbjudande 

Upp till 12 procents rabatt på DS Automobile

DS Automobiles – Fransk exklusivt hantverk

DS Automobiles är det nya premiummärket med rötter starkt förankrat i det franska arvet. Sedan innovativa DS 19 gjorde succé på motormässan i Paris 1955, har DS vuxit och blivit synonymt med exklusivt franskt hantverk. Nu satsar DS på att göra ett ordentligt avtryck på den svenska marknaden genom att erbjuda premiumbilar på franskt vis – med inspiration från de franska modehusen och haute couture.

Den kritikerrosade DS 7 Crossback kör redan på de svenska vägarna. Med sin högklassiga interiör och exklusiva yttre är denna lyxiga SUV redan en uppskattad favorit hos många kunder. Nu kommer även småsyskonet DS 3 Crossback – en ny ikon inom högteknologisk stil med kvalitet och design in i minsta detalj.

Tillsammans skapar DS 7 Crossback och DS 3 Crossback en tydlig bild av vad DS Automobiles är och vad bilmärket representerar. Det franska hantverket. Det nytänkande. Det exklusiva.

Som medlem har du upp till 12 % medlemsrabatt på DS Automobiles modeller. Du kan nyttja din medlemsrabatt genom att uppvisa ditt medlemsnummer (står på din faktura, eller kan fås genom att ringa Företagarförbundets kansli) hos en auktoriserad DS återförsäljare.

Läs mer på www.dsautomobiles.se