Gör ditt företag synligt på Google!

Så att de som letar efter dina varor eller tjänster hittar till just dig!​

Att hela tiden leta efter och attrahera nya kunder är en viktig pusselbit förfall företag, stora som små. Dels för att växa om man har den ambitionen men också för att ersätta kunder som lämnar av olika anledningar. Att hela tiden fylla på i kön med kunder är en viktig framgångsfaktor för alla företag, och anledningen till att företag som Coca Cola som kan vara världens mest kända varumärke fortsätter att marknadsföra sig och skaffa nya kunder år efter år… Fundera på hur ditt företag attraherar nya kunder? Syns ni på Google idag om någon letar efter era tjänster eller varor? Om inte, kika på ADOROs lösning för medlemmar i Företagarförbundet.

Det har aldrig varit enklare att få nya kunder på Google...

  • Personlig experthjälp med att komma igång
  • Automatisk AI optimering dygnet runt
  • Inga bindningstider – är du inte nöjd avslutar du samarbetet på dagen.
  • 15 % rabatt för medlemmar i Företagarförbundet. (op. från 695 kr per månad – Medlemmar betalar 590 kr) 

60 miljoner sökningar om dagen i Sverige!

Sökmotorerna, framför allt Google har ersatt traditionella katalogtjänster som Hitta och Eniro. Varje dag görs närmare 60 miljoner sökningar, bara i Sverige! Hela 25 miljoner av dessa söker efter lokala tjänster. Det är därför helt avgörande att synas på sökmotorerna.

Hur gör andra småföretagare?

Marknadsföring är klurigt. Hur gör andra? Det lättaste sättet att lyckas är att kopiera vad andra liknande framgångsrika företag gjort. Läs nedan om hur andra småföretagare marknadsfört sig på Google.

För alla som inte har råd med en egen marknadsföringsbyrå...

På grund av komplexiteten väljer många att anlita en byrå, vilket ofta blir dyrt och en stor del av budgeten går till konsultarvode. Med ADOROs tjänst betalar ni en fast månadskostnad utöver själva annonsbudgeten på Google och Bing. På sökmotorerna betalar man endast för klick till sin hemsida. Ni kan följa allt som händer via er rapporteringssida som uppdateras dagligen. Fungerar det så får ni nya kunder! HURRA! Fungerar det inte så stoppar ni bara samarbetet på dagen.