Under sommaren och efter semestern har flera av våra medlemmar blivit uppringda av någon som presenterar sig som Småföretagarförbundet! Lätt att förväxla med Företagarförbundet Fria Företagare!

Oroliga medlemmar har hört av sig och undrat om vi bytt namn? NEJ! Vi är Företagarförbundet Fria Företagare och presenterar oss alltid som det! Förväxling har dock skett i några fall. De erbjuder medlemskap och förlängning av medlemskap. OBS! De har inget med Företagarförbundet Fria Företagare att göra, och medlemskapet hos oss förnyas enbart i kontakten med oss såklart.

Detta är vi

  • Företagarförbundet Fria Företagare har sedan 1936 framgångsrikt arbetat och drivit politisk opinion för bättre villkor att starta, äga och driva företag i Sverige.
  • Företagarförbundet Fria Företagare arbetar för att du som företagare skall erhålla bra erbjudanden och villkor hos leverantörer och partners.
  • Företagarförbundet Fria Företagare förser dig som medlem med relevant information och stöd för ditt företagande.

God sed för telemarketing
Företagarförbundet Fria Företagare arbetar efter Kontaktas etiska regler för en schysst kontakt mellan telemarketingsäljare och kund. Vi erbjuder även två veckors ångerrätt om du känner att du köpt något över telefon som du efteråt ångrar.  http://www.kontakta.se/etiska-regler
Vår förhoppning är att även de som utger sig som Småföretagarförbundet ger dig möjlighet till ångervecka och om du känner att det blivit en förväxling så kan du förhoppningsvis ångra ditt ”köp” för att undvika dubbla medlemskap.

Kontakta mig gärna för raka och ärliga svar
Som eventuellt undrande småföretagare, medlem eller ej. Är du välkommen att kontakta mig för raka, ärliga och klara svar kring ett företagarförbund som i över 80 år arbetat för att göra det bättre, enklare och tryggare för dig och alla andra företagare i landet.

Med bästa småföretagarhälsningar
Mats Assarsson
Ordförande, Företagarförbundet Fria Företagare
mailto:mats.assarsson@ff.se
0709-37 41 33
www.ff.se
https://www.facebook.com/friaforetagare/