Ring rådgivningspanelen 020-760 761 (ank. 2)

Medlemmar i Företagarförbundet har möjlighet att kostnadsfritt få telefonrådgivning från Rådgivningspanelen. Våra jurister där har specialistkompetens inom bland annat arbetsrätt, avtalsrätt, bolagsrätt, fastighetsrätt, patent och varumärken och skatter.

Så här gör du

  1. Kontakta medlemskansliet på tel: 020-760 761, ank. 2, (Ha ditt medlemsnummer eller organisationsnummer till hands, står på faktura eller i FF-appen)
  2. Kansliet samordnar och vidarbefodrar din fråga till rätt expert i panelen.
  3. Aktuell rådgivare tar sedan kontakt med dig som medlem så snart möjlighet finns.

Företagarförbundet tar inte ansvar för de råd panelen ger. Ansvaret vilar på rådgivarna. Förbundets insats är begränsad till att medlemmarna får råden kostnadsfritt. Den kostnadsfria rådgivningen är tidsbegränsad till 15 minuter och totalt tre gånger per år med frågor som rör företaget.

Advokater

Maria Lidström

Advokatbyrån Kaiding
Skellefteå

Maria Lidström arbetar med kommersiella avtal, allmän affärsjuridik och bolagsrättsliga frågor och kan hjälpa dig och ditt företag med ett antal olika frågor som kan dyka upp i den dagliga verksamheten. Maria kan även hjälpa till med fastighetsrättsliga frågor, som t ex hyresfrågor. Maria arbetar utifrån Skellefteå.

Magnus Hedenberg

Advokatfirman Hedenberg & Partner KB
Göteborg

Magnus Hedenberg arbetar med det som brukar kallas allmän affärsjuridik, med tonvikt mot hyresjuridik, fastighetsrättsliga frågor och tvister av en mängd olika slag. Genom sitt mångåriga deltagande i rådgivningspanelen har Magnus Hedenberg kommit i kontakt med det mesta som kan vara relevant för mindre företag, såsom arbetsrättsliga frågor och ett brett spektrum av frågor gällande avtal och köp. Magnus Hedenberg blev advokat 1993.”

Göran Smedberg

Cross Advokater
Stockholm

Göran Smedberg är delägare i Astra Advokater och är sedan många år specialiserad på arbetsrätt och arbetsmiljörätt. Göran biträder företag i arbetsrättsliga förhandlingar och tvister i domstol. Han håller även föreläsningar, kurser och seminarier inom arbetsrätt och arbetsmiljörätt. Astra Advokater har kontor i Stockholm, men Göran har klienter i hela landet.

Thorbjörn Hilleskog

Advokat Thorbjörn Hilleskog AB
Malmö

Thorbjörn Hilleskog har arbetat med affärsjuridik i över 30 år och är specialiserad på avtalsrätt, arbetsrätt, företagsöverlåtelser och fastighetsfrågor. Thorbjörn Hilleskog är verksam i Malmö.

Annelie Blomqvist

Advokataktiebolaget Jansson & Partners,
Helsingborg

Annelie Blomquist har bred erfarenhet och kompetens inom tvistlösning och avtalsrätt och kan hjälpa dig och företaget med de flesta frågor som rör just avtalsrätt och tvistlösning. Annelie Blomquist har även kompetens inom hyresjuridik och inom de familjerättsliga avtal och dokument som kan behöva upprättas av en företagare. Annelie Blomquist kan hjälpa er inom samtliga dessa områden. Annelie Blomquist arbetar utifrån Helsingborg men åtar sig uppdrag över hela landet.

Per Larsson

Per Larsson AB
Sundsvall

Per Larsson är inriktad på bland annat arbetsrättsliga frågor i vid bemärkelse, avtalsjuridik, fastighetsjuridik och arvsrättsliga frågor.

Lasse Gärdlund

Advokataktiebolaget Gärdlund
Norrtälje

Advokataktiebolaget Gärdlund har sitt huvudkontor i Norrtälje samt filialer i Stockholm och Järvsö. Vi jobbar främst med fastighetsrätt, affärer och allt vad som hör till detta samt den ekonomiska familjerätten.

Ina Gärdlund

Advokataktiebolaget Gärdlund
Norrtälje

Advokataktiebolaget Gärdlund har sitt huvudkontor i Norrtälje samt filialer i Stockholm och Järvsö. Vi jobbar främst med fastighetsrätt, affärer och allt vad som hör till detta samt den ekonomiska familjerätten.

Försäkringar

Rebecca Edman

Säkra Stenstaden 060-61 25 30

Försäkringsspecialist när det kommer till små och medelstora företag och kan hjälpa er med era försäkringsfrågor. Rebecca med team kan även hjälpa er med skadeförebyggande information samt hjälpa er att förstå era risker och vilka försäkringar ni har behov av. Rebecca arbetar från Stockholm men Säkra finns lokalt på flera platser inom Sverige.

IT-säkerhet

Christoffer Söderlund

IT Consulting AB 0707 29 47 70

Christoffer arbetar med att skapa tryggare IT miljö för företag, stora som små. Cyberbrotten ökarsamtidigt som vårt beroende av IT system i dagligt arbete ofta är kritiskt. Christoffer erbjuder företag tips och handfast hjälp för att skapa en säker IT-miljö.

Patent & Varumärken

Johan Engborg

Advokatfirman Nova
Stockholm

Johan Engborg arbetar brett inom affärsjuridikens hela fält med avtal, förhandlingar och ibland tvister. Johans specialitet ligger dock på kommersiell hyresrätt och immaterialrätt. Johan föredrar långsiktiga relationer och god kommunikation med sina klienter som syftar till att undvika dyrbara tvister.

Kompanjonsavtal

Jag ska snart starta upp ett företag tillsammans med en bekant. Bolaget kommer att bedrivas som ett aktiebolag och vi

Läs mer »