Försäkringar

Trygghetstest

Är du skyddad om olyckan är framme?

Företagarförbundet arbetar för att företagande skall vara tryggt och enkelt och lönsamt.  Många företagare är dåligt skyddade när en olycka sker, hur ser det ut för dig?

Som medlem i Företagarförbundet Fria Företagare får du tillgång till för småföretagare anpassade försäkringslösningar till mycket fördelaktiga priser. Försäkringspaket och lösningar vi förhandlat fram från utvalda försäkringsgivare. Allt via vårt eget Partner Försäkringar.

Företagarförbundet har tillsammans med försäkringsförmedlaren Säkra och Svedea tagit fram en försäkringslösning som riktar sig till mindre företag, Partner Företag. Försäkringsomfattningen är anpassad efter respektive verksamhet. Utöver grundskyddet kan du alltid komplettera din försäkring med bland annat sjukavbrottsförsäkring och utökat ansvarsskydd och mycket annat.

Har du frågor om Partner Företag så går det bra att ringa 060-61 25 30

För att du ska slippa ekonomiska bekymmer om något händer har vi tagit fram en förmånlig gruppförsäkring, Partner Hälsa som består av 6 olika försäkringar. Liv-, sjuk-, sjuk och olycksfall-, olycksfall, barnförsäkring och vårdförsäkring. (Försäkringsförmedlare är Max Mathiesen och Försäkringsgivare är Bliwa Livförsäkring och SEB Pension & Försäkring AB)

Har du frågor om Partner Hälsa så går det bra att ringa Max Matthiessen på 08-613 28 55.

Vårdförsäkring 
Du som medlem i FF har möjlighet att teckna en vårdförsäkring. Försäkringsgivare är SEB. Med försäkringen får du snabb tillgång till privat vård genom ett stort nätverk av specialister i hela landet. I (bifogade) ansökningsblanketter finner du information om pris och innehåll i vårdförsäkringen för dig och ev. medförsäkrad. 

Har du frågor om Partner Hälsa så går det bra att ringa Max Matthiessen på 08-613 28 55